Bålträning,  Webkurser

Core challenge- cementstark bål innan jul!

Nu är det dags för årets sista bootcamp och vi avslutar på topp med en riktigt brännande utmaning för bålen! Fyra veckor, tre pass i veckan med fyra olika övningar för mage och ländrygg. Totalt får du med dig 12 helt olika pass och nästan 50 olika övningar!

Vi startar den 20 november och kör alltså en månad, och alla pass i kursen får du även som en PDF till din mail så du har dem kvar alltid!

Kursen bygger på en progression där vi börjar med enklare övningar flesta veckan för att sen göra det lite tuffare för varje vecka. Vill du så kan du stanna flera veckor på varje nivå, för att verkligen känna att du blir starkare. Eftersom du har alla passen i både appen och på mailen så kan du lägga upp det helt utifrån dina egna behov och önskemål!

Passen är 15-20 minuter långa och passar perfekt att addera till din vanliga träning, för att ge din bål en riktig boost.

Hela kursen kostar endast 695 kr och den summan betalas på startdagen, den 20 november. Inga andra kostnader tillkommer och appen avslutas automatiskt när kursen är slut.

För att kunna göra alla övningar behöver du en pilatesboll, en hantel och ett långt gummiband. Har du inte detta så frågar du bara oss coacher i vår gemensamma chattgrupp så ger vi dig alternativ!

Klicka här för att boka kursen

Har du några frågor innan du bokar så når du mig på madeleine@infiniteyou.se

Varmt välkommen!

 

 

 

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *