Back to home
in Event, Kvinnohälsa, Okategoriserade

Träningsevent våren 2024

  • 12 november, 2023
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Träningsevent våren 2024

Nu är samtliga datum för vårens härliga träningsevent klara! För att ni ska få en överblick och tidigt kunna bestämma er för vilket som passar er bäst så ger vi er alla datum samtidigt. Vi har som vanligt ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Du kan alltid välja att betala med swish inom 10 dagar eller på faktura inom 30 dagar.

Dessa tre event kommer vi at erbjuda, läs mer om var och ett nedan.

  • Teknik-helg på Eleiko sportcenter i Halmstad 16-17 mars 2024
  • Löparhelg på Körunda 13-14 april 2024
  • Bubbel och mjölksyra weekend, Marstrand 11-12 maj 2024

 

Teknik-helg på Eleiko sportcenter i Halmstad 16-17 mars 2024

Eleiko sportcenter, Halmstad

Lördag

9.00 Välkomna!

9.15 Workshop knäböj och marklyft. Teknikgenomgång samt gott om tid att öva på dessa viktiga baslyft. Vi går även igenom progression och regression av övningarna för att kunna göra dem lättare och svårare. Jag finns hela tiden intill och coachar tekniken. Vi avslutar workshopen med att testa att maxa i båda övningarna!

11.00 AMRAP- puls, bål, överkropp. Tre olika AMRAPS med fokus på puls, bål och överkropp där vi får chans att utmana oss själva rejält!

12.00 Lunch

13.00 Rörlighet, hållning. En workshop med fokus på hållning och rörlighet. Vi tittar på hur en korrekt hållning ska se ut, fotar oss själva och analyserar förbättringsområden. Därefter går vi igenom ett antal rörlighetsövningar som hjälper oss att uppnå en bättre hållning och en balanserad fysik med tillräcklig mobilitet i varje del för att kunna utföra alla rörelser med korrekt teknik och minskad risk för skador.

14.30 Mellanmål

15.00 WOD - dagens tuffaste pass där vi blandar styrka och kondition i ett högintensivt och utmanande gruppass!

16.30 Avslut för dagen

Söndag

9.00 Workshop pullups och bänkpress. Teknikgenomgång samt gott om tid att öva på dessa viktiga övningar. Vi går även igenom progression och regression av övningarna för att kunna göra dem lättare och svårare. Dessutom pratar vi om och provar på olika assisterande övningar. Jag finns hela tiden intill och coachar tekniken. Vi avslutar med att testa att maxa i bänkpress!

11.00 EMOM- Ett avslutande högintensivt styrkepass där vi varvar de olika baslyften med övningar med egen kroppsvikt, hopp samt konditionsövningar såsom släde och airbike. Välkommen att krama ur precis varenda droppe energi som finns kvar i kroppen!

12.00 Avslutning och utdelning av goodie bags!

 

Kostnad för helgen 2295 kr, inkl alla pass, lunch lördag  samt goodie bag. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Anmälan är bindande dvs efter 14 dagar kan du inte avboka din plats. Det går dock bra att överlåta din plats till någon annan vid förhinder. Betalning sker på faktura eller swish. Du är anmäld när du fyllt i formuläret nedan. 

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA TEKNIKHELG PÅ ELEIKO

Löparhelg på Körunda 13-14 april 2024

LÖRDAG

kl 9.00 Välkomna! Genomgång och information samt utdelning av goodie bags

9.30-10.30 Löpteknik- genomgång av löpteknikens olika delar, löpskolning samt löpning uppför och nedför backe, vad ska man tänka på där? Vi håller till på en liten yta där alla jobbar i eget tempo och ingen kommer efter. Alla kan därför vara med, även du som är helt nybörjare!

10.30 Mellanmål

11.00 Löpstyrka- Teoretisk genomgång av styrka för löpare, vilka muskler vi behöver fokusera på och hur löpsteget påverkas av huruvida du är stark eller svag muskulärt, följt av en praktisk genomgång av styrkeövningar anpassade för just löpare. Fokus ligger på ben, rumpa och bål här och ni får med er ett stort antal övningar som funkar utmärkt att göra hemma utan utrustning!

12.00 Lunch

13.30 Upplevelselöpning! Här finns möjlighet att springa lite olika distanser, 8-12 km beroende på vad man själv önskar. Vi tar oss fram i lugnt tempo i den fantastiska naturen, tar gångpauser om det behövs, stannar för att dricka lite vatten och stressar oss aldrig igenom den fina runda. Njutning och umgänge står i fokus, långt ifrån prestation och hets!

Ca 15.00 Mellanmål samt ombyte

16.00 Bålträning för löpare, workshop med övningar specifikt för dig som vill bli en starkare löpare!

18.00 Middag

SÖNDAG

8.00 Morgonjogg 5 km i lugnt tempo, alternativt promenad för den som önskar det.

9.00 Frukost samt utcheckning

10.30 Intervaller! Här börjar vi med en grundlig uppvärmning för att mjuka upp kroppen från gårdagen. Repetition av löpteknik samt stretch ingår innan vi går på ett kortare intervallpass där fokus ligger på att hitta rätt tempo och puls för olika långa intervaller. Detta är inte ett pass där vi maxar utan istället lär känna vår kropp och lär oss att lyssna på dagsformen för att skapa effektiva pass med minimal skaderisk. Har du en pulsklocka får du gärna använda den här!

11.30 Avslutning

Kostnad- 3695 kr för hela helgen inkl boende i dubbelrum, alla måltider, all träning, goodie bag. Enkelrumstillägg tillkommer med 500 kr.

Bokning är bindande dvs efter 14 dagar kan du inte avboka din plats. Det går dock bra att sälja den vid förhinder, du ansvarar då själv för att hitta en ersättare som tar din plats.

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA LÖPARHELG PÅ KÖRUNDA

Bubbel och mjölksyra weekend, Marstrand 11-12 maj 2024

Marstrands havshotell

LÖRDAG

8.30 Välkomna!

8.45 Cirkelfys i stora salen, puls, styrka, rörlighet blandas för att ge oss både skratt, svett och endorfiner i överflöd!

10.00 Mellanmål

10.30 Bålaktivering- en workshop om bålens funktion och hur du på ett effektivt sätt kan stärka din bål inifrån och ut. Jag visar olika nivåer på alla övningar och passet passar därför såväl nybörjare som dig som redan tränar.

12.00 Lunch

13.00 Avfärd mot Marstrand för halvdags vandring runt ön. Vi pausar för picknick (fika ingår) och njuter oss långsamt runt den magiskt vackra ön och dess härliga natur!

16.00 SPA, incheckning och härligt häng!

19.00 Middag

SÖNDAG

7.30 Morgonjogg i lugnt tempo, 5 km. Här finns även möjlighet att promenera för de som vill det men tempot på löpningen kommer också vara mycket lugnt med gångpauser så tanken är att alla som vill ska kunna hänga med! Rundan går på klippor dvs lite svårare terräng.

8.30 Frukost + utcheckning

10-12 Avslutande svettigt cirkelpass med övningar som utmanar hela kroppen!

12.00 Avslutning och upphämtning av mellanmålspåse i receptionen för avfärd hemåt!

 

Kostnad 3695 kr inkl goodie bag, all mat, spa, träning, övernattning i dubbelrum, mellanmålspåse för hemfärd och picknickpåse. Enkelrumstillägg 500 kr.

Bokning är bindande dvs efter 14 dagar kan du inte längre avboka din plats.. Det går dock bra att överlåta din plats vid tex sjukdom.

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA BUBBEL OCH MJÖKSYRA WEEKEND

 

2
By Madeleine Rybeck, 12 november, 2023
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *