Kvinnohälsa

12 månaders medlemskap- 750 kr, max 100 stycken!

12 månaders medlemskap för 750kr, Max 100 stycken! Nu släpper vi årets medlemsskap till vrakpris, bli medlem på min hemsida ett helt år för bara 750kr och få tillgång till hundratals recept och filmade pass, allt samlat på samma ställe och med fokus på hållbar och glädjefull hälsa! Förra året tog de slut på 16 timmar så vill du knipa ett så är det ganska bråttom…

På hemsidan publiceras varje vecka

* 3 kaloriberäknade recept (måndag, onsdag och fredag)

* Ett filmat pass, du startar videon och tränar "ihop med mig" när du vill! Passen är 25-45 minuter långa och med olika teman varje vecka (publiceras tisdagar)

* En mer vetenskapligt inriktad artikel med fokus på hälsa från olika synvinklar, tex genomgång av olika näringsämnens funktion i kroppen, hormonernas påverkan, hur man räknar ut sitt kaloribehov, skillnaden på effekt av intervaller vs distansträning osv osv. (publiceras torsdagar)

Allt material ligger alltid kvar dvs medlemskapet ger dig en enorm bank av träningspass och inspirerande recept som du kan använda i din vardag, för att på ett enkelt och otroligt prisvärt sätt skapa en hälsosam livsstil!

12 månader för 750kr dvs ca 62kr per månad! Billigare kan det inte bli och medlemskapet ger dig alla förutsättningar för att göra 2024 till ditt friskaste och starkaste år!

Du tecknar ditt medlemskap via länken nedan och vi har ett begränsat antal medlemsskap till detta rabatterade pris!

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA DITT MEDLEMSSKAP

 

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *