Medlemskap på hemsidan

The core club är min medlemsgrupp som jag varje vecka skapar massor av material till här på min hemsida. Det är också de som alltid får förhandsboka mina event och kurser. Dessutom har de 10 % extra rabatt i min webbshop, även på rean. I vår gemensamma fb-grupp hittar medlemmarna pepp och inspiration från varandra, med nästan 500 medlemmar finns det mycket kunskap att ta del av!

Varje vecka får de som är medlemmar:

  • 1 filmat träningspass, tex ett benpass, överkropp eller ett bål, ett rörlighet osv. Detta är alltid en follow along dvs jag filmar när jag kör hela passet och ni följer videon, som är 25-45 minuter och med olika fokus varje vecka.
  • 3 recept, en snabb nyttig middag, ett nyttigt fika och en frukost/mellabmål/snacks/lunch varje vecka
  • 1 teoretisk artikel om kost, träning eller hälsa. Ämnena här kan tex vara "mat efter träning", "Checklista- 10 basvaror för hälsosam vardagsmat", "mental träning för bättre prestation", "går man verkligen ner i vikt av nyttig mat" och "starkare fötter- hur och varför?" Väldigt blandade ämnen med andra ord och jag försöker varva kost med träning och mer inre hälsa, mental balans osv.

Ett medlemsskap kostar från 69 kr/månad, och du kan se det som en tidningsprenumeration, med bonus att du även får tillgång till allt gammalt material som redan finns på sidan. Väldigt mycket för pengarna!

Vad kostar det att vara medlem?
Det beror på vilken typ av medlemsskap du väljer. Du kan ha ett rullande autogiro där du betalar månadsvis utan bindningstid, du kan välja att bli medlem i 3 månader på en gång eller i ett år. Desto längre tid du tecknar dig för desto billigare blir det såklart!

Månadsvis autogiro 79 kr/månad

3 månader 225 kr (75 kr/månad)

12 månader 828 kr (69 kr/månad)

 

Hur betalar man?
Du väljer betalning med Swish, Klarna eller via PayPal. Vill du ha autogiro kan du endast välja Klarna eller PayPal då Swish tyvärr inte har något funktion för automatisk dragning varje månad.

Oavsett hur länge du tecknar medlemsskap så ingår samma saker dvs allt jag listat ovan. Du har alltså alltid tillgång till allt som finns på hemsidan och allt som nånsin lagts upp. En riktigt bra deal för väldigt mycket material tycker jag!

 

SWISH
KLARNA

 

PAYPAL
3 månader 225 kr (dvs 75 kr/månad), betala hela summan direkt
12 månader 828 kr (dvs 69 kr/månad), betala hela summan direkt
Månadsvis prenumeration, autogiro 79 kr/månad, ingen bindningstid