Information

Leverans

Alla paket skickas via Posten. Leveranstiden är normalt mellan 2-5 arbetsdagar inom Sverige. Vid eventuella förseningar meddelas kunden via den mejladress som uppgivits i beställningen. 

För paket som inte hämtas ut och måste skickas om debiteras en avgift på 79kr.  

Ångerrätt/retur

Vid köp av varor från butiken har du som konsument på det sätt som närmare anges i lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, i vissa fall rätt att frånträda ett köp (ångerrätt). 

Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att till butiken lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagars ångerrätt från att du som kund har mottagit din beställning enligt distansavtalslagen

Ångerrätten gäller enbart på oanvända varor av hygieniska skäl. Ångerrätten gäller även på reavaror. Du har även bytesrätt 14 dagar på alla varor. Vill du returnera eller byta en vara ska den återsändas i oanvänt skick och i orginalförpackning. Om förpackningen är förstörd så varan inte går att sälja vidare har vi rätt att neka retur.

Vill du använda dig av ångerrätten ska du som kund kontakta butiken via mejl, shop@infiniteyou.se

Vid utövandet av ångerrätten ska varan återsändas till butiken inom 14 dagar från att varan skickats till dig från vårt lager. 

Återsänd varan till

Infinite you AB

Rydins väg 55

51251 Svenljunga

Du som kund står för returkostnaden vid ångerrätt.

VIKTIGT!! Lämna en lapp i paketet med namn, ordernummer och vad du vill byta till i brevet/paketet
Det belopp som du betalat för varan återbetalas senast inom 30 dagar ifrån mottagandet av ditt meddelande om utövande av ångerrätten, förutsatt att Infinite you AB inom denna tid fått varan i retur. 

Återbetalning kan komma att göras på annat sätt än på det sätt som betalningen gjordes. 

Du kommer själv få stå för frakten när du skickar tillbaka varan. Vi återbetalar inte heller för fraktkostnaden vi hade för att sända dig varan. 

Reklamation
Vid eventuell reklamation återsänds varan till oss, maila för att få en retursedel. Lägg en lapp i paketet med vad som är fel med varan och din adress. Infinite you AB står för alla fraktkostnader samt ersätter varan vid konstaterat fel.

Betalning/frakt

Betalningsalternativ
Betalning görs via:
Swish, Paypal eller faktura (Klarna med 30 dagars betalningsvillkor)

Frakt/Order
Fraktkostnad är 79 kr vid köp under 500 kr.

Kontakt

Du kan nå butiken via mejl alla vardagar.  
shop@infiniteyou.se

Om ni är intresserade av att köpa presentkort, mejla så löser vi! 

Sekretess

Butiken hanterar dina kontaktuppgifter med största försiktighet, inga uppgifter sprids vidare eller används för något annat än att leverera dina varor. Uppgifterna sparas i vårt faktureringssystem och genom att godkänna köpvillkoren godkänner du även detta. 

Infinite you AB

ORG NR 556943-4342