Föreläsningar & Workshop

Vill du att jag kommer och föreläser på ditt företag, event eller kick-off?

Nu kan jag erbjuda två olika föreläsningar samt workshops inom klimakteriet och helhetshälsa för att hjälpa er skapa en än mer attraktivare och hållbar arbetsplats.

Kontakta mig på madeleine@infiniteyou.se så tittar vi på en lösning just för er!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klimakteriesmart- för en starkare resa genom klimakteriet! 

• Är du nyfiken på hur klimakteriet påverkar inte bara kvinnor utan också de omkring dem, inklusive män?
• Vill du få praktiska insikter och effektiva ingripanden för att navigera genom klimakteriet med självförtroende och värdighet?
• Har du övervägt den djupgående påverkan av kvinnors hälsa genom klimakteriet på arbetsplatsen?

Att prata om kvinnohälsa och jämställdhet utan att prata om klimakteriet är idag helt omöjligt. Vi vet idag mer än nånsin tidigare, men ändå finns det så mycket kvar att lära. Att ta sig igenom klimakteriet på ett mer skonsamt och hanterbart sätt är fullt möjligt med rätt redskap och kunskap, och att stå på sidan om och stötta behöver inte längre vara ett mission impossible!

Klimakteriet drabbar kvinnor men alla påverkas, även männen i dess omgivning. I den här föreläsningen lär sig såväl män som kvinnor vad dessa år innebär rent fysiologiskt, praktiskt och mentalt, men även vilka interventioner som faktiskt fungerar. Att kunna fortsätta arbeta, vara effektiv och motiverad, känna livsglädje, driv och lust trots att hormonerna lever sitt eget liv är en win win för alla parter. Du som är kollega, du som är chef, du som är partner och självklart du som själv är kvinna!

En arbetsplats där kvinnors hälsa genom klimakteriet är en implementerad och naturlig del är en otroligt attraktiv och inspirerande miljö som utstrålar arbetsglädje, effektivitet och innovation. Det är något alla vill vara en del av!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hållbar hälsa, en investering som ger avkastning inom alla områden!

Att prata om en välfungerande, effektiv och trivsam arbetsplats idag utan att ha en tydlig plan för friskvård är i stort sett omöjligt. När din personal mår bra så gör de ett bättre jobb, sjukfrånvaron minskar och dina anställda stannar längre på arbetsplatsen. Det finns inga som helst nackdelar med att investera i hälsan, det är en satsning som lönar sig såväl ekonomiskt som jobb-kulturellt. En arbetskultur där omsorg och hållbarhet prioriteras skapar en attraktiv arbetsgivare och blir även en föregångare i branschen vilket hjälper er att sätta ert bolag på kartan.

I föreläsningen ”Hållbar hälsa” ger jag er alla de redskap och den inspiration som behövs för att starta igång en engagerande och inkluderande hälsosatsning. Vi pratar om hälsa på en nivå som framförallt når de som idag är inaktiva och därmed behöver det allra mest, och i begreppet hälsa inkluderas såväl stress, återhämtning och sömn som träning, kost och en fungerande kommunikation.

En arbetsplats där hälsa som effektivitetsfaktor är en implementerad och naturlig del är en otroligt attraktiv och inspirerande miljö som utstrålar arbetsglädje, omsorgoch innovation. Det är något alla vill vara en del av!