Back to home

Onlinecoaching

Share
Onlinecoaching

 

Intresseanmälan för PT online här

 

Jag erbjuder personlig träning för såväl motionär som elit. Nedan hittar du de tjänster jag erbjuder. Kontakta mig gärna för mer information om de olika tjänsterna.

Givetvis har du en kostnadsfri konsultation inför din coachingperiod. För bokning och frågor maila kontakt@infiniteyou.se. 


För all onlinecoaching tillkommer en startavgift på 500 kr, för de förberedelser jag gör innan start samt för att reservera sin plats i appen.

PT ONLINE

-Träningsupplägg online, skräddarsytt upplägg för dina behov och önskemål, du får upplägg för 4 veckor i taget i en app och har fri mailsupport i appen (vardagar) under hela samarbetsperioden. Ditt upplägg utformas efter att du fått svara på frågor i ett formulär om dina mål, nuläge osv, jag tar sedan hänsyn till detta när jag skapar ditt skräddarsydda program. Vi har kontinuerlig kontakt i appen och du rapporterar in dina resultat där varje vecka.

Minsta samarbetstid 3 månader. Faktureras månadsvis.

1100 kr/månad 


KOSTRÅDGIVNING ONLINE

-Kostrådgivning online, ett skräddarsytt kostupplägg i appen med ett flertal alternativ för frukost, lunch och middag. Nya recept får du så ofta du önskar och innan start besvarar du ett frågeformulär om allergier, mat du inte tycker om, dina mål osv. I appen fyller du även i vikt, dina mått samt om du vill bilder vecka för vecka för att följa dina framsteg. Vi har kontinuerlig kontakt i appen och allt är givetvis skräddarsytt för dig!

Minsta samarbetstid 3 månader. Faktureras månadsvis.

1100 kr/månad


BÅDE KOST OCH TRÄNING

– Kost och träningsupplägg kombinerat, sk FULL SUPPORT. Ovanstående två alternativ kombineras. Minsta samarbetstid 3 månader.

1795 kr /månad


PERSONLIG TRÄNING OCH LÖPCOACHING

Personlig träning sker antingen utomhus eller på Motionsfabriken i Sexdrega. Jag kan även komma till ditt gym med ägarens tillåtelse. Då tillkommer reseersättning.

I PT-paketen ingår alltid:

– screening och personliga tester vid första träningstillfället.

– träningsupplägg som är personligt utformat för dig och dina behov.

– ett korrektivt program som fokuserar på att du ska bli av med eventuella obalanser och stelheter.

– komplett kostschema för dina mål!

– mailsupport under hela samarbetstiden.

 Priser personlig träning

10 gg 900 kr/tillfälle (9000 kr)
20 gg 850 kr/tillfälle (17 000 kr)
30 gg 825 kr/tillfälle (24 750 kr)
40 gg 800 kr/tillfälle (32 000 kr)
50 gg 775 kr/tillfälle (38 750 kr)
60 gg 750 kr/tillfälle (45 000 kr)
70 gg 725 kr/tillfälle (50 750 kr)
80 gg 700 kr/tillfälle (56 000 kr)
90 gg 675 kr/tillfälle (60 750 kr)
100 gg 650 kr/tillfälle 65 000 kr)

Alla paket kan delbetalas på 3-6 månader vid behov. Köpta  timmar återbetalas ej.  

PERSONLIG TRÄNING- enstaka tillfällen 1 h 1000 kr

I dessa priser ingår inte det som ingår i ovanstående paket, endast träningen samt ett protokoll på det vi gått igenom under passet.

Avbokning av bokat pass ska ske 24 h innan, annars debiteras full taxa. 

 

Engångstjänster

Kostanalys 800 kr.Utifrån ett frågeformulär du fyller i får du med dig en meny för en bra matdag samt allmänna rekommendationer för hur du ska planera din kost utifrån dina mål.

Uppföljning på kostanalys 400 kr. En timmes möte med uppföljning på resultat samt riktlinjer inför framtiden. Ca 3-4 månader efter kostanalys.

Grundupplägg för dig som har tränat en längre tid, ett basupplägg för kost och träning som du följer under 2-3 månader innan det byts ut. 1500 kr

TRÄNING FÖR STÖRRE GRUPPER/FÖRETAG

Fysträning, löpning eller gym-beroende på antal och upplägg, maila för prisuppgift