Okategoriserade

Nominera årets tränare, coacher och inspiratörer

Varje år avgörs tävlingen Guldhjärtat på Fitnessfestivalen i Stockholm. Coacher, tränare, inspiratörer och bloggare nomineras och röstas på fram till december då vinnarna utses på den stora mässan i Älvsjö.

 

Jag har haft äran att vara nominerad till årets PT tre år i rad, 2014, 2015 och 2016. Jag var även nominerad till årets förebild 2016 för mitt (ihop med Ann-sofie Forsmarks) arbete med välgörenhetsloppet Tjejmarathon. Jag känner mig oerhört hedrad och stolt över detta och glädjes mig väldigt mycket åt att mitt arbete uppskattas så mycket!

 

Nu är det dags att nominera årets tävlande och till den 8e dvs på söndag kan alla som vill gå in och nominera de ni tycker är värda dessa priser. Jag har nominera i samtliga kategorier, det finns ju massor av duktiga och härliga personligheter därute som förtjänar den här typen av uppmärksamhet för sitt jobb! Vill du också nominera så gör du det på denna länk.  8 oktober är alltså sista dagen.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *