Livet

Semester!

Precis just nu, för ett par minuter sedan, gick jag på semester. Så underbart och välförtjänt! Det har varit en hektisk vår, inte pga för mycket jobb, jag håller ganska hårt på mina 30 timmar i veckan, men pga hur vi fått pussla med livet i övrigt. Min man har jobbat tre dagar i veckan hela våren och jag har jobbat 100 %. Vår minsta går fortfarande inte på förskola utan har varit hemma heltid och vår stora tjej har gått 5-10 timmar i veckan på lektid på den gamla förskolan i Borås vilket innebär att vi haft 30 minuters restid dit.

Mina arbetstider har varit så himla konstiga dessa månader, många tidiga mornar och sena kvällar, och bara två dagar i veckan då jag har kunnat jobba på riktigt dvs då David har tagit hand om barnen. Även om 30 timmar i veckan inte är mycket så försök gärna trycka in dem på två dagar så inser ni att det blir hektiskt...

Nu ser jag framemot fyra lediga veckor med familjen! Vi ska roadtrippa genom Sverige, renovera klart köket och bygga klart altanen på vårt nya fina hus, få besök av mina föräldrar och sen bara ta dagen som den kommer. Jag hoppas såklart på massa sol, bad, cykelturer och för min egen del en hel del löpning på olika ställen i landet.

Vi har hyrt ut vår sommarstuga i Halmstad sex veckor i sommar så det känns lite ovant att inte hänga där men det var helt rätt beslut, i år ville vi åka runt! Helgerna på hösten är också magiska där nere och då har vi nåt att längta till när kvällarna blir mörkare.

Ha en härlig sommar alla, vi hörs såklart här inne då och då ändå!

10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *