Okategoriserade

Summer bootcamp 2020- 10 veckor till toppform

Nu släpper jag platserna till sommarens stora nyhet- SUMMER BOOTCAMP. Under 10 veckor får ni filmade styrkepass för hemmaträning, kompletta intervallpass samt kostuppägg för olika kaloribehov, allt ni behöver för att bibehålla rutinen på träningen hela sommaren samt få hjälp och stöd med en bra kostplan för att inte totalt förfalla i grill- och glassträsket. För visst är det härligt med sommarens goda mat, men ingen mår nog särskilt bra av att leva på den varje dag...

Ni beställer paketet och startar sedan när det passar er själva!

Det finns två alternativ att välja på, endast träningsprogram eller både träning och kostschema.

Detta ingår i det stora paketet:
10 veckors träningsprogram med två filmade styrkepass i veckan (totalt 10 helt olika pass, varje pass återkommer alltså två gånger), ett komplett intervallpass i veckan (totalt 10 helt olika pass) och ett lågintensivt konditionspass per vecka. Du tränar alltså totalt 4 olika pass i veckan, två styrka och två kondition. Passen jobbar igenom hela kroppen med olika upplägg och jag visar både övningar och passupplägg på filmerna.

Styrkepassen kan köras hemma, du behöver endast ett långt gummiband och miniband.

Kostplanering med 4 olika veckoplaner a´6 dagar i veckan (en dag fri) där du kan välja mellan ca 1600-1700 kcal/dag eller ca 1800-2000 kcal/dag. Totalt får du alltså nästan 25 olika huvudmål (lunch/middag), 4 olika frukostar och över 20 olika mellanmål. Är du osäker på vilken kalorinivå som passar dig så hjälper jag dig gärna, skriv en notering i din order!

Kostnaden för stora paketet är 1495 kronor.

 

Detta ingår i lilla paketet:

10 veckors träningsprogram med två filmade styrkepass i veckan (totalt 10 helt olika pass, varje pass återkommer alltså två gånger), ett komplett intervallpass i veckan (totalt 10 helt olika pass) och ett lågintensivt konditionspass per vecka. Du tränar alltså totalt 4 olika pass i veckan, två styrka och två kondition. Passen jobbar igenom hela kroppen med olika upplägg och jag visar både övningar och passupplägg på filmerna.

Styrkepassen kan köras hemma, du behöver endast ett långt gummiband och miniband.

Kostnaden för lilla paketet är 895kr.

Bokning sker via länken här (klicka)

Kost och träningsschema levereras inom 24 h från beställning (vardagar) och du väljer själv vilken kalorimängd du vill ha. Är du osäker så skriv en notering i din order så hjälper jag dig välja!

Observera att Summer bootcamp endast går att beställa till den sista maj, sen försvinner den tjänsten!

 

Varmt välkomna!

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *