Bålträning,  Träning och graviditet

Sommarbålen- gratis utmaning för bålträning!

Mina vänner, det är dags för en BÅLTRÄNINGSUTMANING!

Ni som följt mig länge vet att jag brinner för vikten av att ha en stark bål, särskilt efter graviditet och förlossning men såklart för alla. Utan en stabil bål kan du aldrig bli stark i resten av kroppen, du kommer inte kunna springa, hoppa och bära upp kroppen lika bra. Bålstabilitet är helt enkelt grunden till allt annat!

Därför kör jag nu en bålträningsutmaning med er. Självklart slänger jag också in en fin vinst för att peppa er ytterligare!

Från och med nu och till den 30 augusti kör vi och reglerna är följande:

- Bålträning tre gånger i veckan.
- Minst tre övningar per gång (scrolla i mitt flöde på instagram, där finns hundratals tips).
- Berätta på ditt instagramkonto att du kommer delta i utmaningen och tagga mig @madeleine.rybeck i inlägget.
- Använd taggen #sommarbålen när du lägger upp inlägg om hur det går för dig. Du måste ha en öppen profil för att inläggen ska synas.
- Lämna även en kommentar till mitt inlägg på instagram där du skriver att du kommer delta:

https://www.instagram.com/madeleine_rybeck/

TVÅ DELTAGARE VINNER varsin plats till höstens omgång av #maddesbålträning, min populära webkurs med fyra veckor filmade träningspass för bålen. I höst kommer kursen dessutom i en version 2.0, vinnarna väljer själva om de vill ha en plats till grundkursen eller fortsättningskursen.

Glöm inte att gå in på taggen #sommarbålen med jämna mellanrum och peppa de andra deltagarna, det ökar dina chanser att vinna!

Så, vilka är med?

9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *