Okategoriserade,  PT online

3 månader för mig- ny grupp öppen!

I våras gjorde jag min första webkurs på temat Tre månader för mig och den blev fullbokad direkt. I maj bokades höstens grupp helt full och under sommaren har jag haft en otroligt stor efterfrågan på ytterligare en grupp för alla de som inte hann med att boka en plats med start den 7 september. Därför har jag bestämt mig för att öppna upp för ytterligare en grupp i höst, nu med start den 21 september.

Upplägget är enkelt och effektivt. Du får ett individuellt träningsprogram för tre månader, samt ett kostschema anpassat efter dina behov, mål och utgångsläge. Vi jobbar även med den mentala biten under hela perioden dvs stress, mindfulness, rutiner, reflektion och strukturering av vardagen för att hälsa ska bli en naturlig del. Efter kursen jobbar vi även tillsammans med hur du ska gå vidare för att bibehålla förändringarna.

Hela kursen kostar endast 2995 kr, ord pris för den här typen av coaching är 6000 kr!

Detta ingår
Träningsprogram för tre månader (individuellt anpassat men du bör vara beredd på att träna  4-5 pass i veckan, hemma eller på gym)
Kostschema för tre månader (nytt varje månad, samma meny för alla men individuellt anpassat med mängder samt eventuella allergier och matpreferenser, tex vegetarian eller annat)
Två utmaningar för inre hälsa varje vecka
Coaching och pepp hela vägen av mig via en stängd Facebook-grupp med övriga deltagare
Uppföljning via mail efter kursens avslutande för att göra en plan för hur du ska fortsätta efteråt

Innan uppstart får du besvara ett antal frågor kring dina mål, ditt utgångsläge, vad du tränar idag, eventuella skador, allergier, mat du inte tycker om, du får skriva en kostdagbok och berätta vilka möjligheter du har att träna (hur mycket tid har du, har du gymkort, tränar du hemma osv). Detta för att dina upplägg ska passa just DIG!

Bokning sker genom att du mailar mig på kontakt@infiniteyou.se så skickar jag över all nödvändig information. Betalning sker med faktura på 30 dagar och kursstart är den 21 september. Anmälan är bindande.

OBS! 24 bokade nu, först till kvarn gäller!!

Varmt välkommen!

 

8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *