Okategoriserade

5 platser för PT online i höst

I takt med att jag blir mer och mer gravid så drar jag ner på antalet aktiva timmar som PT i gymet. Det gör att jag kan ta in några nya klienter för PT online under perioden oktober-december. Jag erbjuder följande alternativ för träning och kostrådgivning online.

 

PT online

-Träningsupplägg online, skräddarsytt upplägg för dina behov och önskemål, du får upplägg för 4 veckor i taget och har fri mailsupport (vardagar) under hela samarbetsperioden. Ditt upplägg utformas efter att v haft grundlig mailkontakt, du får svara på frågor i ett formulär och jag tar sedan hänsyn till dina mål, ditt nuläge, skador, träningserfarenhet osv.

Minsta samarbetstid 3 månader. Faktureras månadsvis.

1000 kr/4 veckor

 

Kostrådgivning online

-Ett skräddarsytt kostupplägg med en meny för 7 dagar med angivna mängder och tidpunkter samt uträkning av kalorier, mängd kolhydrater, protein och fett samt balansering av vitaminer och mineraler. Ditt upplägg utformas efter att vi haft grundlig mailkontakt, du får svara på frågor i ett formulär och jag tar hänsyn till dina mål, din tidsplan, utgångsläge, allergier osv.

Minsta samarbetstid 3 månader. Faktureras månadsvis.

1500 kr/4 veckor

 

FULL SUPPORT

– Kost och träningsupplägg kombinerat, sk FULL SUPPORT. Ovanstående två alternativ kombineras. Minsta samarbetstid 3 månader.

2000 kr /4 veckor

Stegen (12)

För att ansöka om en av de 5 platser jag har gör du såhär:

 

Maila mig på info@fitnesscoachen.com

Ange ålder, vikt, längd samt dina mål. Ange nuläge gällande träningen (dvs hur ofta, hur mkt, skador osv) samt hur länge du tränat. Ange vilket av ovanstående alternativ du är intresserad av.

 

Startdatum för dessa 5 platser är 2 oktober dvs vecka 40. Önskar du starta senare går det eventuellt att lösa men jag kommer endast arbeta till jul innan jag går på mammaledighet så senast v 41 behöver vi börja för att hinna med de 3 månaderna som samarbetet pågår. Jag behöver din ansökan senast tisdag den 26 september.

 

Har du frågor innan du skickar in din ansökan så går det också jättebra att maila dem till adressen ovan!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *