Okategoriserade

Fitnesscoachens funktionella

Nu ni, nu är det nära! Jag blir alldeles pirrig när jag skriver detta men nu är den alltså på gång- min alldeles egen kokbok! Efter att ha jobbat helt galet mycket med den (alltså matfoto är ju på riktigt en hel vetenskap!) hela våren så närmar vi oss nu slutet. Texterna är klara, bilderna är tagna, i mitten av april åker den på tryck och den 1 maj går den att köpa i Fitnesscoachen shop.

Syftet med boken är att inspirera er till nyttigare och godare vardagsmat, jag har skapat recept som går fort, ger massor av näring och inte kräver 15 olika ingredienser som du varken har hemma eller ens kan stava till. Mat kan vara både nyttigt, gott och snabbt!

 

Boken innehåller förutom fyra olika avsnitt med "Recept på Max 20 minuter", "Mat som lagar sig själv", "Nyttiga desserter" och "Snabba hälsosamma mellanmål" ett antal olika avsnitt med bland annat min matfilosofi, kosten som en del i en hälsosam livsstil, grundläggande näringslära, 4 punkter för en sund kosthållning och massa härlig inspiration kring Superfood- ni vet såna där näringsspäckade livsmedel som ger oss extra mycket nyttigheter och enkelt boostar vår måltid. Allt med vardagskosten i fokus, för det vet vi ju, det är den som kommer att avgöra hur du mår och presterar genom hela livet. Den där gräddiga såsen och härliga chokladen behöver också finnas med för att ge maten alla sina dimensioner men vardag är vardag och helg är helg. Och goda muffinsrecept har ni nog redan så det räcker! 😉

 

Boken kostar 179 kr och går att köpa här: LÄNK

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *