Okategoriserade

Att ge sin kropp vad den behöver

Jag var jätteförkyld hela förra veckan och vilade därför helt från all träning. Huvudvärk, hes, hosta, snorig och sov sådär risigt som man ju gör när man är sjuk. I helgen har jag jobbat väldigt mycket, jag har arrangerat ett träningsläger i Halmstad för ett 30-tal löpare och det är alltid väldigt mycket som ska klaffa dessa helger så de kräver fullt fokus och hårt jobb av mig som arrangör.

 

Idag bestämde jag mig därför för att ge mig själv lite extra kärlek. Jag somnade redan kl 21 igår kväll, sov 9 timmar och tog sedan en lugn måndagmorgon. Drack två koppar te medan jag betade av helgens mailskörd och njöt av tystnaden omkring mig. Regnet smattrade rytmiskt mot fönstret när jag satt där vid min dator och sippade te, svarade på mail och gick igenom veckans planering. Ett ljud som jag verkligen kan uppskatta de dagar jag är på rätt humör för det och idag var en sån dag.

100217Träning graviditet_1

Strax innan lunch stack jag iväg till gymet. Eftersom jag varit sjuk vågade jag mig inte på någon pulsträning, jag känner mig fortfarande inte helt ok, annars kör jag just nu alltid 20-30 minuter crosstrainer följt av styrketräning men idag nöjde jag mig med bara styrka och fokuserade på överkroppen eftersom det är mindre pulshöjande. Jag vill gärna känna mig för en dag innan jag blåser på för fullt igen. Passet kändes väldigt bra, så himla skönt att vara tillbaka på gymet och få använda kroppen igen, jag saknar et verkligen när jag inte har möjlighet att träna! För mig är det jätteviktigt att ha en rutin kring min träning, jag behöver en plan och jag mår så mycket bättre när jag får ägna en timme eller mer åt mig själv några gånger i veckan. Oavsett vad som händer i livet i övrigt så försöker jag alltid hålla fast vid det så långt det bara går!

100217Träning graviditet

Nu har jag ätit lunch och ska fortsätta vid datorn. Jag håller på att förbereda det sista inför en föreläsning jag ska hålla på onsdag kväll för ett företag i en annan stad och det är alltid lika kul! Vi kommer prata om kost, ett av mina favoritämnen och jag ser fram emot många spännande diskussioner och givande möten!

100217Träning graviditet_2

 

 

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *