Filmade träningspass,  Okategoriserade

Övningstips- helkroppsträning utan redskap

Jag upplever att efterfrågan på övningar som går att göra hemma, utan redskap, ökar hela tiden. Vi vill kunna träna när det passar oss själva bäst, utan att tvingas passa gymmens öppettider eller åka iväg och slösa tid i en bil. Träningen ska vara lättillgänglig! Med mina klienter jobbar jag ofta med övningar som tränar hela kroppen eller stora delar av kroppen samtidigt. Gärna blandar jag också styrka och kondition i samma pass, det känns effektivt och för den som kanske bara hinner träna 1-2 gånger i veckan är det oftast nödvändigt för att få de resultat som efterfrågas, att bli både starkare, piggare och förbättra sin kondition.

Här är ett exempel på en enkel men otroligt effektiv övning som jobbar med bålen, axlarna, bröstet och även rörligheten i både bröstrygg och baksidan av benen. Gör tre set och 5-10 repetitioner per set. Lycka till!

 

Har ni förresten sett att det finns något som heter Veckans Youtube-klipp i sidokolumnen här på bloggen? Där lägger jag upp en ny film varje vecka!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XVoAme-WhkY&w=560&h=315]

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *