Filmade träningspass,  Okategoriserade

Bootcamp online- pulsträning

Vecka 44-47 kör jag årets sista bootcamp online. Fokus ligger på pulsträning och ni kommer att få med er massor av olika övningar för dig som vill träna konditionen utan att springa. Alla övningarna går att göra hemma, den enda utrustning som krävs är ett hopprep för några av övningarna samt en klocka där du tydligt kan se sekunderna.

 

Deltagarna får tillgång till alla övningar via en stängd facebookgrupp, där delar jag varje vecka en film med tre nya övningar. Passet kör ni sedan tre gånger under veckan, det tar 20-30 minuter per gång och ni tränar de dagar det passar er bäst. Under hela perioden har ni möjlighet att ställa frågor till mig i facebookgruppen och ni hjälper även varandra att genomföra bootcampen genom att pusha och peppa varandra längs vägen.

 

Utmaningen pågår vecka 44-48, sista anmälningsdag är fredag den 28 oktober.

Det kostar endast 250 kr att delta, betalning kan ske via swish eller faktura, anmälan är bindande

Anmälan görs genom mail till info@fitnesscoachen.com, har du inte Facebook så meddela detta så får du filmen via mail istället.

 

Varmt välkomna!

0

0 kommentarer

  • Pernilla Ledström

    Hej.
    Jag vill gärna testa det här. Jag fick diabetes typ 1 LADA för snart fyra år sedan och har sedan dess gått upp 13 kg. Trots att jag tränar tämligen intensivt och veekligen tänker på gad jag äter.
    Jag klarar helt enkelt inte av det här själv och den här kroppen tär på min hjärna, jag kan knappt tänka på annat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *