Kost och recept,  Okategoriserade

Inspirationsföreläsning hälsa och friskvård

En väldigt rolig del i mitt arbete är att föreläsa och möta människor på deras arbetsplatser. Jag trivs så bra med att på så sätt kunna nå ut till många samtidigt, få diskutera och möta alla typer av människors vardag, utmaningar och intressen och tillsammans kunna arbeta för att nå ett friskare och starkare liv. Jag har föreläst i flera år nu och de vanligaste ämnena som företag efterfrågar är kost för en frisk och hälsosam vardag, motivation att komma igång med träning och rörelse samt inspirationsföreläsningar kring stress, livsstil och livskvalitet.

 

Förra veckan var jag på ett företag i Ulricehamn och föreläste, jag var bokad att föreläsa samtidigt som företaget hade en after work på Din deli, en av de absolut mysigaste restaurangerna i stan. Att jobba i det formatet är helt nytt för mig, superkul! Sitter folk och äter medan du pratar så gäller det ju verkligen att det du säger är intressant, annars lockar nog maten mer än lyssningen. Kvällen var som alltid otroligt intressant och rolig, jag älskar verkligen att få träffa och prata med nya människor!
När jag pratar kost är det några saker jag alltid lyfter.
- Maten ska fungera i din vardag och ge dig energi att leva det liv du önskar. Den ska inte ta tid, vara krånglig eller smaka illa, det ska kännas enkelt att äta nyttigt!

- Planering är nyckeln till framgång. Fundera på vilka fällor du brukar trilla i (sötsugen efter maten, kakmonster kl 15 varje dag, småätande innan middagen eller kanske skafferitömning varje kväll i tv-soffan?) och FÖREBYGG genom att planera din kostdag bättre. Det är alltid lättare att förebygga ett sötsug än att stå emot när det redan uppkommit.
Vill du boka mig till din förening eller ditt företag? Hör av dig på info@fitnesscoachen.com!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *