Okategoriserade

Tävling- vinn startplats till Kilsbergsleden!

Alla loppsugna löpare, se hit! Här kommer ett tips om ett supertrevlig litet prova på-lopp för er som är sugna på att testa att springa under mer ordnade former och mäta er dagsform tillsammans med andra. Kilsbergsleden är ett lopp för precis alla, distanserna går från 1,2 km för kidsen till 5,10 och 14,7 km för vuxna. Vacker natur och härlig gemenskap kommer ge er en upplevelse för livet!

 

Såhär säger arrangörerna om loppet:

Kilsbergsleden 4/11 i Örebro är ett tvättäkta brödrostlopp i lätt terräng med banor i olika längder som passar allt från nybörjare till elit. Kexchoklad och plakett till alla och såklart MASOR av lottade priser. Vi bjuder på vacker natur, oberäkneligt väder och trevlig stämning. Allt man kan önska. Välkomna till Örebros Vänligaste Brödrostlopp!

Vill du läsa mer om loppet så klickar du här.

 

 

Nu har ni som läser min blogg chans att vinna en startplats till loppet!

För att tävla gör du såhär:

 • Kommentera nedan med namn och vilken klass du vill starta i (distans).
 • Motivera varför just du ska vinna och berätta om ditt absolut härligaste löparminne, det behöver förstås inte vara på tävling!

Tävlingen pågår till den 22 oktober. Jag har TVÅ platser att tävla ut, vinnarna meddelas per mail den 23 oktober.

 

EDIT: Vinnare är Lena Hammarsten och Veronica Grimmegård.

Grattis! Ni har fått mail. Övriga, kika gärna in på loppets fb-sida och anmäl er!

0

0 kommentarer

 • Veronica Grimmergård

  Denna helg har jag och barnen planerat en överraskningshelg för vår man och pappa som precis i dagarna fyller jämt! Resan går just till Örebro, så därför vore det ju toppen att kunna springa detta lopp! Mitt bästa tävlingsögonblick är när jag passerade mållinjen tillsammans med min man efter 27km på Orust trail.

  14,7km motion

 • s2tri

  Behöver verkligen utmaningar för att komma framåt… All in med huvudet före…Taggad på Instagram att delta i loppet och känner pressen att anmäla mig till tävlingen. Kan tänka mig att springa 10 km och det bara för att det är i skogen där jag om jag ska springa trivs bäst. Mitt bästa löparminne var målgången på Morakniv Triathlon i somras, brutalt jobbigt men sjukt nöjd att vara i mål, och en Kexchoklad.
  https://s2tri.wordpress.com/

 • Lena Hammarsten

  5 km skulle jag vilja prova. Det skulle bli min första tävling efter Fotrallyt. Jag har alltid tyckt att jag inte kan springa, men efter att ha gått nästan 7,5 mil i ett sträck insåg jag att det är längre än ett maraton…
  I slutet av sommaren provade jag att springa, minns känslan av den korta rundan i skogen, över rötter och sten, genom vattenpölar. Inte speciellt fort, men jag sprang!

 • Malin Wahlström

  Klass: K35 14,7 km
  I somras sprang jag i det vackra Sunnmøre i Norge. Som ett sagolandskap fullt med får och riktigt tuffa utmaningar. Sån löpning gör sinnet lite klarare och benen grymt starka.

 • Hanna Forsberg

  Jag heter Hanna skulle vilja va med i 5 km klassen. Men bästa löpminne, ja du det är svårt egentligen kan man ju se nästan alla löprundor som bra minne, dom som faller bort är dom när man vrickar foten och gör någon snygg vurpa, då det oftast leder till uppehåll från löpning en period. Annars så är nog varenda runda underbar, iallafall efteråt men något är ju lockande med löpningen annars hade jag inte fortsatt. Mvh Hanna

 • Carina Ekring

  Jag skulle absolut behöva en rejäl spark i baken för att komma i gång med min träning igen, och ett trevligt femkilometerslopp är ju helt perfekt.

  Mitt bästa löparminne…. oj… det är nog när jag – för första gången – klarade av att jogga en hel mil. I mina ögon var det väl i princip OS-nivå på det.

 • Cecilia Jenslin

  Mitt bästa löparminne är egentligen alla utmaningar jag tagit mig igenom tillsammans med min syster. Senast i Halmstad på din löparhelg i slutet på oktober när jag sprang mitt längsta någonsin. 20 km på prins Bertils stig med solen i ansiktet och vågorna slåendes mot stranden. Det bästa med den turen var att vi gick in för att njuta och uppleva i både kropp och själ.
  Om ni drar mig som vinnare den 22a oktober så blir det en fin present på min födelsedag ;). Jag har tänkt att springa detta lopp på 14,7 km i min fina hemstad Örebro 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *