Kost och recept,  Okategoriserade

Grön smoothie

Något av det trendigaste vi kan göra just nu är väl att dricka en grön smoothie? Fullsmockad med nyttigheter, god och snabb att fixa, ett perfekt mellanmål helt enkelt! För mig är smoothies ett väldigt bra alternativ när du behöver få i dig något fort men ofta tycker jag de kräver alldeles för många ingredienser och ofta saker som man (jag) inte alltid har hemma. Den här smoothien är därför enkel som attan, men ändå fantastiskt god och väldigt näringsrik. Det måste väl vara bästa kombinationen va?

 

4 höga glas

4 dl osötad mandelmjölk (se upp för den vanliga är sötad, du behöver välja den som är märkt osötad)

2 bananer

1 apelsin i klyftor

1 avokado

1 näve babyspenat

 

Mixa och drick direkt. Smaklig måltid!

 

102017Grön smoothie_1102017Grön smoothie_3

102017Grön smoothie

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *