Bålträning,  Filmade träningspass,  Mammaträning,  Träning och graviditet

Maddes bålträning- ny kursstart 19 augusti!

Nu är det dags för höstens första månadsutmaning. Jag har fått så många mail om detta under sommaren, ni är många som är taggade på att dra igång och stärka upp bålen från grunden. Denna utmaning har blivit min allra populäraste, under våren har över 300 deltagare genomfört den och jag har fått följa er resa mot en starkare och stabilare kropp. Otroligt roligt och häftigt att se!

Maddes bålträning är kursen som jobbar med bålträning från grunden. Vi fokuserar på de inre magmusklerna, jag förklarar noga hur bålen fungerar, vilka olika muskler vi har där, hur de jobbar ihop och hur vi bäst aktiverar dem. Du får sen tre bålpass i veckan under fyra veckor dvs totalt 12 olika pass. Varje pass innehåller tre olika övningar och tar ca 10-15 minuter att genomföra. Du behöver endast en matta och en pilatesboll för att kunna göra alla övningarna. Övningarna är grundläggande i början, vi börjar från noll och kursen passar även nybörjare. Därefter bygger vi långsamt på med lite svårare övningar för varje vecka. Kursen passar även dig som nyligen fått barn.

Kursstart 19 augusti

4 veckor, 3 pass/vecka

Filmerna läggs ut på en google drive där du sedan enkelt kan ladda ner dem till din egen dator för att ha kvar hela livet.

Kostnad endast 295 kr! Medlemmar här på hemsidan betalar endast 200 kr.

Anmälan sker här (klicka). 

Efter anmälan får du ett mail med länk till mappen där filmerna laddas upp. Kolla även skräpposten om du inte fått länken inom 24 timmar.

Varmt välkommen!

5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *