Min webshop

Helgkampanj i min webshop- 30 % på ALLT!

Nu ni gänget, nu är det dags! I helgen har ni chans att fynda julklappar till er själv eller andra till riktigt bra pris. Jag ger er 30 % rabatt på allt i min webbshop, träningskläder, strumpor, sport-bhar, Flipbelt, trådlösa hörlurar, böcker (min kokbok och min träningsdagbok bl a), underställ, miniband, komplett hemmagym och mycket mer!

Bästa sättet att se till att man får det man vill i julklapp är att köpa det själv va?

I shopen finns märken som Seger, Röhnisch, Craft, Flipbelt, Swedish posture och Recoil så där finns något för alla, det garanterar jag. Rabatten gäller torsdag 28 nov- söndag 1 december på precis allt (dock inte kurser och övriga tjänster) och du anger koden TRÄNING i kassan för att rabatten ska dras av.

Precis som vanligt har du dessutom fraktfritt på alla ordrar över 500 kronor.

Du hittar webshopen här (klicka)!

Har du frågor om plaggen, storlekar osv så tveka inte att höra av dig. Maila mig på shop@infiniteyou.se eller skicka ett PM på min Facebook eller Instagram!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *