Okategoriserade

Medlemsskap- så fungerar det!

Jag får många frågor om hur medlemskapet här på hemsidan fungerar så jag tänkte skriva en liten guide. Att vara medlem här på hemsidan innebär ju att du får tillgång till precis allt material, både det nya som produceras varje vecka och allt gammalt som tidigare lagts upp. Det blir en enorm bank av inspiration, tips och ny kunskap. Jag brukar säga att det är som att prenumerera på en träningstidning, med skillnaden att du hela tiden har kvar allt gammalt också!

 

Vad ingår i medlemskapet? 
Varje vecka får de som är medlemmar sex olika nya inlägg på hemsidan. Alltid två recept, ett middagsrecept och ett nyttigt fika. Middagarna är ofta vegetariska eller med fisk och kyckling, ibland även med rött kött. Fokus ligger på nyttig, snabb och god mat som passar dels i en hektiskt vardag, dels med barn i familjen, dels med fokus på att äta nyttigt.

De får även ett komplett filmat träningspass, ett pass som är betydligt med avancerat och genomarbetat än de små tips jag ger på min Instagram emellanåt. Detta är alltid kompletta pass från start till mål och jag förklarar tekniken i övningarna, ger er ett passupplägg dvs hur många set, reps, tid osv och visar såklart alla övningar noga på filmen. Denna veckas film är tex över 10 minuter lång och jag går igenom fyra olika övningar för ryggen och fyra för axlarna.

Varje tisdag kommer ett nytt konditionspass på hemsidan, olika former av intervaller som ger bra effekt på konditionen men ändå är enkla att utföra. Passen är oftast anpassade för att funka på både cykel, crosstrainer osv men ibland är de mer riktade, tex backintervaller.

Utöver detta får medlemmar alltid två olika artiklar om hälsa och träning varje helg. Dessa kan variera väldigt mycket men de sista veckorna har de tex handlat om detta:

Räkna ut din egen kaloriförbrukning
Så bygger du en stark skidkropp!
Så får du tid för träning
Hållbar viktnedgång- vad ska man tänka på?
Motverka dålig hållning- steg för steg
Reflektion- vad och varför?

Utöver inläggen ingår det massor av mer förmåner i ett medlemskap!

  • Medlemmar får varje månad en frågestund där de har möjlighet att ställa frågor kring sin träning och kost och få personliga svar. Detta blir alltså en form av onlinecoaching som ingår i medlemskapet och ger ett stort mervärde, personlig coaching kostar annars från 1000 kr i månaden och uppåt!
  • Medlemmar har alltid 10 % extra rabatt på allt i min webbshop. Det innebär att när jag har tex 20 % rabatt på alla tights så har medlemmar 30 % rabatt. Dessutom får medlemmar köpa mina onlineutmaningar såsom Maddes bålträning, Maddes bootychallenge osv för 200 kr istället för 295, ca 30 % rabatt!
  • Medlemmar får alltid boka mina träningsevent före alla andra vilket är en stor förmån eftersom eventen ofta blir fullbokade på bara några dagar.

Vad kostar det att vara medlem?
Det beror på vilken typ av medlemsskap du väljer. Du kan ha ett rullande autogiro där du betalar månadsvis utan bindningstid, du kan välja att bli medlem i 3 månader på en gång eller i ett år. Desto längre tid du tecknar dig för desto billigare blir det såklart!

Månadsvis autogiro 79 kr/månad

3 månader 225 kr (75 kr/månad)

12 månader 828 kr (69 kr/månad)

Hur betalar man?
Du väljer betalning med Swish eller via PayPal. Vill du ha autogiro kan du endast välja PayPal då Swish tyvärr inte har något funktion för automatisk dragning varje månad.

Hur blir man medlem? 
Klicka in här och välj vilken typ av medlemsskap du vill ha.

Oavsett hur länge du tecknar medlemsskap så ingår samma saker dvs allt jag listat ovan. Du har alltså alltid tillgång till allt som finns på hemsidan och allt som nånsin lagts upp. En riktigt bra deal för väldigt mycket material tycker jag!

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *