Filmade träningspass,  Min webshop

Ny tjänst- filmade träningspass online

Äntligen finns möjligheten! Ni är många som regelbundet efterfrågar att kunna betala för enstaka inlägg här på hemsidan som annars är låsta enbart för medlemmar. Det är svårt att lösa rent tekniskt men jag gör mitt bästa för att iaf kunna erbjuda delar av det som medlemmarna får även till er som av någon anledning inte vill bli medlemmar och ta del av allt.

Varje vecka får mina medlemmar ett filmat träningspass där jag går igenom tekniken på övningarna, förklarar passupplägget och visar hur man gör på filmen. Passen varierar i fokus, allt från rörlighet till styrka för olika delar av kroppen och emellanåt pass med fokus på att förbättra sin teknik på olika lite svårare basövningar.

Jag har även träningsprogram för dig som vill komma igång med löpning, 0-5 km på 8 veckor, 5-10 km på 8 veckor samt 10-21 km på 12 veckor.

Alla filmade pass och träningsprogram hittar du samlade i min webbshop, passen kostar bara 49 kr styck och köper du tre betalar du endast 129kr.

Här hittar du alla pass samt träningsprogrammen för löpning. 

De filmade passen kommer såklart att fyllas på hela tiden med nytt så kom ihåg att kika in med jämna mellanrum och se vad som erbjuds!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *