Löpning,  Min webshop

Hösten är löpningens tid- 20 % på allt i löparkollektionen!

Gänget, den krispiga höstluften är här! Löven börjar bli gula och det är verkligen nu det händer. Hösten är löparens allra bästa tid! För att peppa er till att hålla igång löpningen under dessa fina månader ger jag er just nu 20 % rabatt på alla löparkläder i min webbshop. En perfekt chans att kitta dig med rätt utrustning som gör passen ännu härligare.

Här kommer några höstlöpar-tips från mig!

  • Reflexer! Viktigt när mornarna och kvällarna är mörka, samt vid dimma. Du syns mycket sämre än du tror så ha alltid reflexer på dig! Här hittar ni en smidig och snygg reflexväst.
  • Pannband- värmer öronen när blåsten ligger på. Vi har flera olika att välja på, du hittar dem här.
  • Dunväst, perfekt när du vill hålla värmen men det inte är riktigt nog kallt för en jacka. Eller ovanpå jackan senare i vinter när det är riktigt kallt! Jag använder min väst massor och älskar den verkligen, ni hittar västen här. 
  • Underställ, såklart! Det går inte att klara hösten utan ett bra underställ. Jag säljer Crafts underställ, de är experter på just vintersport och därför känns det helt självklart att jobba med dem i det här. Jag har både tunna och tjocka, byxor och överdelar, halvzip, polo och crewneck. Ni hittar alla underställ här. 
  • Vintertights, mitt bästa för kalla lår! Jag fryser alltid om låren och rumpan, därför kör jag gärna fodrade tights med vindskydd. Vi har ett par thermo tights som håller dig varm hela vintern! Du hittar dem här. 
  • Långa boxertrosor. För den stackars rumpan som ofta är helt röd (!) när man kommer hem efter en runda! Dessa är också från Craft och finns i både rosa och svart. Ni hittar dem här. 

Rabatten på löparkläderna gäller allt i kategorin löpning från idag torsdag till måndag 28 september. Ni anger koden HÖSTLÖPNING i kassan för att få rabatten. Och som vanligt, tveka inte att skicka mig ett mail eller PM om ni vill ha hjälp med storlek osv!

Här hittar ni alla löparkläderna. 

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *