Okategoriserade

Mealsizer- hjälp för att äta lagom stora portioner

Vänner! Jul och nyår är för många förknippat med ångest gällande maten. Vi vill kunna äta och njuta samtidigt som många mår dåligt av att de känner att de tappar kontrollen och äter alldeles för mycket. Den vanliga balansen är svår att hitta och vi fastnar lätt i allt eller inget-tänket.

Ni vet ju att jag samarbetar med mealsizer sen innan och det är verkligen ett perfekt redskap när ni känner att ni har svårt att hitta just balans och vad som är lagom. Jag gillar konceptet skarpt!

Med deras måttsatser kan du enkelt mäta upp en lagom portion av kolhydrater, protein och grönsaker till varje måltid och måtten finns i tre olika storlekar beroende på ditt kaloribehov. För självklart ska vi unna oss godsaker kring jul och nyår men de flesta av oss mår bäst av att hitta just lagom, då är vi nöjda, mätta och belåtna istället för uppsvullna med onda magar i flera dagar efteråt.

Med min kod LIFEATCORE har ni 20 % på mealsizer till söndag 3/1 och är ni osäkra på vilken storlek på måtten ni behöver så skicka mig gärna ett PM, jag hjälper er!

Mealsizer hittar ni här!

Är ni nyfikna på vad jag lagar till nyår? Kolla nedan!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *