Hemmaträning,  Min webshop,  Okategoriserade,  Webkurser

Webkurs hemmaträning 6 veckor

Mina vänner, låt oss tala allvar. Jag vet att världen är upp och ner just nu och vi är många som KÄMPAR! Det är ensamt, vi sitter hemma, allt är inställt och livet suger verkligen emellanåt. Det är så himla lätt just nu att bara ge upp och som någon sade "dra en filt över sig och inte kliva upp förrän till midsommar".

 

Men vi måste fortsätta ta hand om oss själva och göra ALLT vi kan för att ta oss igenom denna utmaning utan att gå sönder inuti och där är träningen ett otroligt kraftfullt redskap. Den hjälper oss att orka! Den ger endorfiner, adrenalin, dopamin och massa annat som får oss att må bra och känna oss glada, det ger energi och kraft. Så därför tänker jag vara den som pekar med hela handen nu och säger SLUTA INTE TRÄNA!

 

Men såklart. Anpassa.

 

Och just där har vi er rygg, jag och Samantha. Vi har nämligen satt ihop en rykande färsk webkurs åt er med 6 veckors hemmaträning. Grymt va?! 3 pass i veckan, ett funktionellt (mer puls, cirkelträning, helkropp), ett bål/rörlighet och ett med traditionell styrketräning. Dessutom kommer varje pass med både film och skriftliga instruktioner för att ni både ska kunna se tekniken och läsa er till upplägget. Kursen ger er med andra ord precis allt ni behöver för att kunna bibehålla träningen på hemmaplan och ge er själva redskapen att ta er igenom denna tuffa period.

 

6 veckors hemmaträning

3 filmade pass per vecka med skriftliga instruktioner separat
1 pass funktionell träning
1 pass bål och rörlighet
1 pass traditionell styrketräning

Utrustning:
Hantlar (vi rek ca 5 kg)
Kettlebell (vi rek ca 12 kg)
Långt gummiband, med eller utan handtag
Miniband (finns att beställa här)

Vid beställning får du en länk till en mapp på google drive från vilken du kan ladda ner filmerna och instruktionerna till din egen dator. På så sätt har du alltid kursen kvar!

Kursen kostar endast 495 kronor och ni bokar den genom att klicka in här: Hemmaträning webkurs

 

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *