Okategoriserade

Hälsokontroll på Medisera

I samarbete med Medisera var jag förra veckan och gjorde en hälsokontroll. Jag som tränar mycket och är mån om att äta bra för det mesta var såklart nyfiken på hur mina värden skulle se ut! Testet görs med ett blodprov i armen och jag var imponerad över hur mycket olika information de fick fram!

Nedan kan ni se mina resultat samt läkarens utlåtande. Ganska intressant att jag har något lågt värde av D-vitamin, jag tar alltid tillskott hela vintern, även i år. Med solen så långt bort under de mörka månaderna är det väldigt svårt att få i sig tillräckligt på naturlig väg (mat osv) men kanske behöver jag ta ännu högre dos framöver.

I övrigt låg alla värden bra som ni ser, något lågt på kolesterol, och ett av värdena för blodsockret (trots att jag missat att testet skulle göras fastande och hade ätit lunch 1,5 h innan) men såklart mycket bättre med lågt än högt här och enligt läkaren inget att oroa sig för.

En sån här hälsokontroll gör du på vanliga provtagningar där MEDISERA finns om du är nyfiken på att testa dig själv!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *