Okategoriserade,  PT online,  Webkurser

Tre månader för DIG- höst 2021

Min populära webbkurs "Tre månader för mig" har nu körts i tre säsonger med totalt fem helt fullbokade grupper. Otroligt roligt att den är så uppskattad och lovorden har haglat!

Nu öppnar jag anmälan till höstens grupp! Som deltagare i TRE MÅNADER FÖR DIG får du:

 • Individuellt träningsprogram för 3 månader, utifrån dina mål, förutsättningar och möjligheter till tex hemmaträning, gym osv.
 • Individuellt anpassat kostschema för 3 månader, alla deltagare utgår från samma meny men får olika mängder och kalorinivå beroende på behov. Jag anpassar även utifrån matpreferenser som tex allergier, vegan eller annat. Kosten ligger över en månad i taget och du får alltså tre olika menyer under perioden.
 • Gemensamt arbete för förbättrad inre hälsa under hela perioden i form av två utmaningar i veckan som läggs upp i vår gemensamma fb-grupp. Utmaningarna handlar om att stärka självkänslan, hitta en större trygghet men också att måna om sina medmänniskor och vara en positiv del i samhället och sin omgivning.
 • Gemensam fb-grupp där vi peppar och stöttar varandra genom hela kursen. Här kan ni även ställa frågor till mig och diskutera kost och träning med övriga deltagare. Dessa grupper blir såklart vad ni gör dem till men i vår har det varit en hel del härlig pepp och diskussioner i grupperna där deltagarna peppat varandra.
 • Träningsprogrammet läggs upp i ett onlineverktyg med tillhörande app vilket innebär att du enkelt har tillgång till ditt upplägg direkt i telefonen när som helst, tex för att titta på videoklippen inför eller under ditt träningspass.

Kursstart hösten 2021

Gruppstart

6 september FULLBOKAD

20 september 3 PLATSER KVAR!

Kostnad 2995 kr för hela kursen. Max 40 deltagare per kurs. Först till kvarn gäller. 6 PLATSER KVAR!

Fakturering sker i samband med anmälan på 30 dagars betalningsvillkor. Observera att anmälan är bindande dvs när fakturan och medföljande frågeformulär skickats anses du som anmäld. 

Anmälan sker till kontakt@infiniteyou.se med namn. Därefter skickar jag ut mer information!

Varmt välkommen!

 

 

15

2 kommentarer

 • Cissi

  Jag undrar vad det kan vara för typ av uppdrag man ska utföra två gånger i veckan? Kan du ge några exempel?

  • Madeleine Rybeck

   Ja tex 15 minuter meditation, skriva ner sina mål för kommande året, ge en komplimang till minst tre personer under veckan. Såna saker 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *