Okategoriserade,  PT online,  Webkurser

Summer bootcamp- 10 veckors kost och träning för bara 1495 kr!

Även i år erbjuder jag ett komplett upplägg för hela sommaren med både kost och träningsupplägg för dig som vill hålla igång rutinen och må bra! 10 veckors träningsprogram, 10 filmade styrkepass för hela kroppen med endast gummiband och miniband, perfekt för semestern med andra ord, intervallpass varje vecka samt ett komplett kostupplägg med fyra olika veckomenyer.

Detta är allt du behöver för att hålla igång träningen i sommar och underlätta för dig själv att sköta kosten trots semester, sol och bad. För visst är det underbart med grillkvällar, vin, glass och fika men varje dag är kanske inte optimalt? Låt mitt upplägg Summer bootcamp ligga som grund för din sommar, så kan du njuta av godsaker och utsvävningar precis lagom mycket!

Det finns två alternativ att välja på, endast träningsprogram eller både träning och kostschema.

Detta ingår i det stora paketet:
10 veckors träningsprogram med två filmade styrkepass i veckan (totalt 10 helt olika pass, varje pass återkommer alltså två gånger), ett komplett intervallpass i veckan (totalt 10 helt olika pass) och ett lågintensivt konditionspass per vecka. Du tränar alltså totalt 4 olika pass i veckan, två styrka och två kondition. Passen jobbar igenom hela kroppen med olika upplägg och jag visar både övningar och passupplägg på filmerna.

Styrkepassen kan köras hemma, du behöver endast ett långt gummiband och miniband.

Kostplanering med 4 olika veckoplaner a´6 dagar i veckan (en dag fri) där du kan välja mellan ca 1600-1700 kcal/dag eller ca 1800-2000 kcal/dag. Totalt får du alltså nästan 25 olika huvudmål (lunch/middag), 4 olika frukostar och över 20 olika mellanmål. Är du osäker på vilken kalorinivå som passar dig så hjälper jag dig gärna, skriv en notering i din order!

Kostnaden för stora paketet är 1495 kronor.

 

Detta ingår i lilla paketet:

10 veckors träningsprogram med två filmade styrkepass i veckan (totalt 10 helt olika pass, varje pass återkommer alltså två gånger), ett komplett intervallpass i veckan (totalt 10 helt olika pass) och ett lågintensivt konditionspass per vecka. Du tränar alltså totalt 4 olika pass i veckan, två styrka och två kondition. Passen jobbar igenom hela kroppen med olika upplägg och jag visar både övningar och passupplägg på filmerna.

Styrkepassen kan köras hemma, du behöver endast ett långt gummiband och miniband.

Kostnaden för lilla paketet är 895kr.

Bokning sker via länken här (klicka)

Kost och träningsschema levereras inom 24 h från beställning (vardagar) och du väljer själv vilken kalorimängd du vill ha. Är du osäker så skriv en notering i din order så hjälper jag dig välja!

Du påbörjar sen programmet precis när det passar dig själv, de filmade passen kan du enkelt ladda ner till din dator för att ha kvar hela livet!

12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *