Löpning,  Okategoriserade

Semesterlöpning på nya stigar

Nu har vi bott i Svenljunga i snart fem månader och jag har börjat hitta några favoritrundor som jag ofta springer. Jag inser mer och mer hur vackert och mysigt det är här, för mig som löpare är det världens paradis!

Imorse stack jag iväg åt ett helt nytt håll på mitt långpass för att se om jag kunde hitta ännu lite fler guldkorn och oj, om jag gjorde! Bara 2-3 kilometer från centrum öppnade landskapet upp sig och jag sprang mellan fält, förbi hästar, längs vatten och genom skog. Herrekvarn stod det på en skylt (för er som bor i närheten och är nyfikna) och en liten stund senare var jag liksom i himlen. Vilken magi, jag var helt lyrisk!

Jag följde vägen så långt jag kunde, det är inte ofta man lyckas springa till en väg tar slut men det gjorde jag, så då fick jag vända om. På vägen tillbaka sprang jag ikapp en dam med stavar och passade på att fråga henne om lite tips på vägar i området så nästa gång kan jag nog roa mig ännu längre däromkring. Ser redan framemot det!

15 magiska kilometer samlade jag ihop

 

Jag njuter verkligen av att ha semester och obegränsat med tid för löpning och att vara utomhus. Igår ösregnade det på min morgonmil och idag fick jag alltså detta. Båda rundorna lika härliga men på olika sätt. Och framförallt, de får mig att känna mig så otroligt levande. Tack älskade kropp för att du hänger med och ställer upp på alla mina äventyr!

Alltså naturen här i Sverige, jag var helt tagen!

9

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *