Bålträning,  Föreläsningar/workshops,  Kvinnohälsa,  Mammaträning

PT small group mammamage

Nu är det dags! Den 9 september startar höstens första PT small group och du har möjlighet att träna för en personlig tränare till riktigt fyndpris. Jag och min kollega Samantha håller i kursen som vänder sig till nyblivna mammor eller dig som har äldre barn men fortfarande har problem med att återfå styrkan i och kontakten med de inre magmusklerna.

Gruppen körs på T.I.S i Svenljunga fem veckor i följd. Du bokar dig för hela kursen och vi börjar från noll för att sedan långsamt bygga på med lite svårare övningar men allt är anpassat för nybörjare eller dig som upplever dig ha dålig kontakt med dina magmuskler, inga förkunskaper krävs. Du behöver inte vara medlem på T.I.S för att kunna delta!

Kursstart måndag 9 september

Tid 19.15-20-15

5 veckor, samma tid varje vecka

Kostnad 2000 kr/person, max 5 deltagare, först till kvarn gäller. Anmälan är bindande men det går bra att sälja din plats vid förhinder.

Anmälan sker på denna länk (klicka)

 

Varmt välkomna!

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *