Löpning,  Löpträning i grupp,  Träningstips

Förbättra din löpteknik- filmade träningstips

Förra våren gjorde jag en serie med korta filmer där jag visade och förklarade hur du ska tänka för att få en bättre löpteknik. Fyra konkreta tips som gör dig till en starkare löpare med ett lättare löpsteg. Ofta springer vi med fel teknik vilket gör att löpningen känns onödigt tung, kanske tror vi att det beror på att vi har dålig kondition eller väger för mycket? Ibland får jag också höra att "jag är nog inte gjord för att springa" men det är dumheter! Tekniken är absolut avgörande för att hitta glädjen i löpningen! Här kommer därför denna serie med tips igen för er som vill satsa på att komma igång nu efter sommaren. Hösten är ju bästa tiden att springa, luften är hög och klar och temperaturen perfekt.

Ge det en chans!

För dig som vill lära dig mer om löpteknik och löpstyrka, den 4 september startar min löpgrupp här i Svenljunga där du under fem veckor får träna ihop med mig och en grupp med fokus på just att lära dig springa rätt. Mer information här: Löpning i Svenljunga

18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *