Bålträning,  Mammaträning,  Träningsevent & kurser

Träna upp mammamagen i höst!

Snart är det dags att dra igång höstens pt-grupp Mammamage. Under fem veckor har du chans att träna i en liten grupp med andra som kämpar mot samma mål, att stärka upp kroppen inifrån och ut. PT small group mammamage vänder sig till dig som upplever dig som ganska svag eller väldigt svag i magen, vare sig du nyligen fått barn eller har äldre barn. Vi börjar från noll och jobbar med enkla, grundläggande övningar för mammamagen med fokus på att hitta kontakt med rätt muskler både i bålen och bäckenbotten. Vi tar max emot fem personer i denna grupp för att kunna ge personlig coaching hela vägen!

Gruppen körs på T.I.S i Svenljunga fem veckor i följd. Du behöver inte vara medlem på T.I.S för att kunna delta!

Kursstart måndag 9 september

Tid 19.15-20-15

5 veckor, samma tid varje vecka

Kostnad 2000 kr/person, max 5 deltagare, först till kvarn gäller. Anmälan är bindande men det går bra att sälja din plats vid förhinder.

Anmälan sker på denna länk (klicka)

 

Varmt välkomna!

5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *