Min webshop,  Tips

Webshopen växer, nu finns Crafts underställ hos oss!

Jag är så himla stolt och glad över att kunna berätta att jag nu tagit in ytterligare ett märke i min webbshop. Jag kände att jag saknade riktiga kläder för utomhusträning på vintern och började fundera på vad jag ville komplettera med och från vem. Eftersom Craft är en av de allra största märkena i Sverige när det gäller vintersport så föll mitt val självklart på dem och numera finns underställ samt andra vinterplagg från dem i shopen!

Jag har tagit i underställ både i merinoull och i funktionsmaterial, dessutom i några olika färger och en del med lite högre hals och dragkedja. Jag valde också att ta in deras superfina boxertrosor som går ner ganska långt på låret, dessa är som gjorda för löpning och skidåkning i kallare väder, rumpan fryser man ju alltid om mest! Utöver detta finns nu också vantar samt deras fina pannband med massor av reflexer på i shopen, så nu kan vi verkligen kitta oss för att vintern snart är här!

Du hittar shopen och alla nyheter här! 

Set med byxa och tröja i merinoull

Boxertrosor med extra långa ben

Halvzip, perfekt för att hålla värmen runt halsen!

Detta mönstret tyckte jag var så himla fint!

Massa reflexer så ni syns!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *