Event

Isaberg powerweekend- sista anmälningsdag torsdag!

Nu är det dags att anmäla dig till vårens härligaste utomhusevent! På torsdag är sista anmälningsdag till Isaberg powerweekend, en helg full med äventyr, träning och härlig gemenskap! Passen körs utomhus och vi spenderar den mesta tiden ute vilket gör att eventet fungerar väldigt bra även för dig som vill vara extra försiktig nu i orolig tider.

Isaberg powerweekend

25-26 april 2020
Isaberg Mountain resort, Hestra

Program lördag
9.00 Välkomna! Genomgång av helgen och presentation av deltagare och oss ledare
9.15 Trust and support, ett fyspass som bygger på samarbete och gemenskap, här gäller det att jobba tillsammans och se till att alla hänger med, allt vi gör gör vi tillsammans!
10.30 Mellanmål
11.00 Workshop- bli oslagbar! Vi blandar teori och praktik och går igenom skadeförebyggande träning, rehab och prehab. Vilka faktorer på verkar våra träningsresultat? Hur kan vi själva jobba för att skapa en kropp som står pall för vardagens utmaningar likväl som träningens krav? Vårt mål- bygga ännu fler starka kvinnor!
13.00 Lunch
14.00 Föreläsning, kost för alla! Hur kan vi tänka för att på ett enkelt sätt skapa bättre kostvanor utan krångel och konstiga dieter?
15.00 Trailrunning. 7-8 km terränglöpning i den underbara naturen som finns runt Isaberg. Ett pass helt utan prestation med ett enda mål, att njuta av livet!
16.30 Mellanmål, utdelning av goodiebags
18.00 Middag och mingel

Program söndag
7.30 Morgonjogg, lugnt tempo ca 5 km+ lång gemensam stretch
9.00 Frukostbuffé
10.00 Höghöjdsbana. Vågar du anta utmaningen? Ett hissnande och utmanande äventyr som ger dig både pirr i magen och ett minne för livet. Klart minnesvärt!
12.00 Cirkelfys. Trodde du att kroppsviktsträning var tråkigt? Låt oss visa dig motsatsen. Styrka, puls och rörlighet i en salig blandning med en sak gemensamt, du kör precis så hårt som du själv vill och orkar!
13.00 Lunch
14.00 CORE/ASS- ett styrkepass med fokus på de områden som många är svaga i, dvs bål och höft! Tufft men enkelt utan krångel, bara svett, skratt och kämpaglöd!
15.00 Queen of the hill. Gänget, nu är det dags! Plocka fram krigaren i dig och ta dig an Isabergstoppen med allt du har kvar! Bär, släpa, dra och lyft, har du nån gång varit på ett bootcamp förut så vet du vad detta handlar om. Besegra berget, tillsammans!
16.00 Tack för oss!

För att kunna delta bör du vid tiden för eventet klara att jogga en mil i lugnt tempo på platt underlag, då fixar du 7-8 km terräng utan problem. Vi håller ett tempo där alla kan hänga med så oroa dig inte för det!

Kostnad 2495 kr, inkl boende i stugor 4 och 4, frukost, två luncher, middag, mellanmål, alla pass och workshops. Dessutom får du med dig en fin goodie bag med produkter från våra samarbetspartners! Betalning sker med swish (10 dagar) eller på faktura (30 dagar, 29 kr faktureringsavgift tillkommer). Anmälan är bindande.

 

Anmälan sker här.

 

Varmt välkommen!

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *