Event,  Kvinnohälsa,  Okategoriserade

Träningsevent våren 2024

Nu är samtliga datum för vårens härliga träningsevent klara! För att ni ska få en överblick och tidigt kunna bestämma er för vilket som passar er bäst så ger vi er alla datum samtidigt. Vi har som vanligt ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Du kan alltid välja att betala med swish inom 10 dagar eller på faktura inom 30 dagar.

Dessa tre event kommer vi at erbjuda, läs mer om var och ett nedan.

  • Teknik-helg på Eleiko sportcenter i Halmstad 16-17 mars 2024
  • Kvinna 40+, Marstrand 11-12 maj 2024

 

Teknik-helg på Eleiko sportcenter i Halmstad 16-17 mars 2024

Eleiko sportcenter, Halmstad

Lördag

9.00 Välkomna!

9.15 Workshop knäböj och marklyft. Teknikgenomgång samt gott om tid att öva på dessa viktiga baslyft. Vi går även igenom progression och regression av övningarna för att kunna göra dem lättare och svårare. Jag finns hela tiden intill och coachar tekniken. Vi avslutar workshopen med att testa att maxa i båda övningarna!

11.00 AMRAP- puls, bål, överkropp. Tre olika AMRAPS med fokus på puls, bål och överkropp där vi får chans att utmana oss själva rejält!

12.00 Lunch

13.00 Rörlighet, hållning. En workshop med fokus på hållning och rörlighet. Vi tittar på hur en korrekt hållning ska se ut, fotar oss själva och analyserar förbättringsområden. Därefter går vi igenom ett antal rörlighetsövningar som hjälper oss att uppnå en bättre hållning och en balanserad fysik med tillräcklig mobilitet i varje del för att kunna utföra alla rörelser med korrekt teknik och minskad risk för skador.

14.30 Mellanmål

15.00 WOD - dagens tuffaste pass där vi blandar styrka och kondition i ett högintensivt och utmanande gruppass!

16.30 Avslut för dagen

Söndag

9.00 Workshop pullups och bänkpress. Teknikgenomgång samt gott om tid att öva på dessa viktiga övningar. Vi går även igenom progression och regression av övningarna för att kunna göra dem lättare och svårare. Dessutom pratar vi om och provar på olika assisterande övningar. Jag finns hela tiden intill och coachar tekniken. Vi avslutar med att testa att maxa i bänkpress!

11.00 EMOM- Ett avslutande högintensivt styrkepass där vi varvar de olika baslyften med övningar med egen kroppsvikt, hopp samt konditionsövningar såsom släde och airbike. Välkommen att krama ur precis varenda droppe energi som finns kvar i kroppen!

12.00 Avslutning och utdelning av goodie bags!

 

Kostnad för helgen 2295 kr, inkl alla pass, lunch lördag  samt goodie bag. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Anmälan är bindande dvs efter 14 dagar kan du inte avboka din plats. Det går dock bra att överlåta din plats till någon annan vid förhinder. Betalning sker på faktura eller swish. Du är anmäld när du fyllt i formuläret nedan. 

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA TEKNIKHELG PÅ ELEIKO


Kvinna 40+, Marstrand 11-12 maj 2024

Marstrands havshotell

LÖRDAG

8.30 Välkomna!

8.45 Cirkelfys i stora salen, puls, styrka, rörlighet blandas för att ge oss både skratt, svett och endorfiner i överflöd!

10.00 Mellanmål

10.30 Bålaktivering- en workshop om bålens funktion och hur du på ett effektivt sätt kan stärka din bål inifrån och ut. Jag visar olika nivåer på alla övningar och passet passar därför såväl nybörjare som dig som redan tränar.

12.00 Lunch

13.00 Avfärd mot Marstrand för halvdags vandring runt ön. Vi pausar för picknick (fika ingår) och njuter oss långsamt runt den magiskt vackra ön och dess härliga natur!

16.00 SPA, incheckning och härligt häng!

19.00 Middag

SÖNDAG

7.30 Morgonjogg i lugnt tempo, 5 km. Här finns även möjlighet att promenera för de som vill det men tempot på löpningen kommer också vara mycket lugnt med gångpauser så tanken är att alla som vill ska kunna hänga med! Rundan går på klippor dvs lite svårare terräng.

8.30 Frukost + utcheckning

10-12 Föreläsning, kvinnokroppen i fokus. Två timmar där vi grottar ner oss i kvinnokroppen ur ett hormonellt och mentalt perspektiv. Vad händer när vi passerar 40? Varför börjar lederna ömma? Varför får vi mer träningsvärk? Varför sover vi sämre? Och vad sjutton är det som händer med humöret och sexlusten?!

12.00 Avslutning och upphämtning av mellanmålspåse i receptionen för avfärd hemåt!

 

Kostnad 3695 kr inkl goodie bag, all mat, spa, träning, övernattning i dubbelrum, mellanmålspåse för hemfärd och picknickpåse. Enkelrumstillägg 500 kr.

Bokning är bindande dvs efter 14 dagar kan du inte längre avboka din plats.. Det går dock bra att överlåta din plats vid tex sjukdom.

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA Kvinna 40+

 

24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *