Lifedesign,  PT online,  Webkurser

3 månader för mig- boka en plats till hösten!

Det har nog inte undgått någon att jag just nu kör en webkurs med namnet 3 månader för mig. Jag har 40 starka deltagare som får individuella kost- och träningsscheman varje månad samt jobbar med inre hälsa, stresshantering osv under dessa tre månader, tillsammans och med ledning av mig. Kursen var otroligt populär nu i vår, jag hade egentligen bara 25 platser men fick öka upp till 40 för att kunna möta efterfrågan. Superkul!

Målet med kursen är att komma i sitt livs form både fysiskt och mentalt och det är så otroligt kul att få följa deltagarnas resa. Nu öppnar jag upp anmälan till höstens omgång och bokar du nu får du kursen till riktigt bra pris!

Ordinarie pris för coaching av detta slag är 6000 kr/3 månader, bokning nu ger dig hela kursen för endast 2495 kronor! Från den 1 maj höjs priset till 2995 kronor så passa på! Jag har endast 20 platser till detta pris, så först till kvarn gäller, dvs om de 20 platserna tar slut innan 1 maj så är alltså priset 2995 kr för övriga.

Läs allt om kursupplägget här. (info från vårens kurs)

Bokning sker genom att du mailar mig på kontakt@infiniteyou.se så skickar jag över all nödvändig information. Betalning sker med faktura på 30 dagar och kursstart i höst är den 7 september.

Varmt välkommen!

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *