Löpning,  Mammaträning,  Min webshop,  Webkurser

Träningsprogram och filmade träningspass på hemsidan

Ni vet väl att jag har en stor bank med träningsprogram och filmade träningspass här på hemsidan? Du kan välja mellan program för löpning 0-5 km, 5-10 km och 10-21 km, jag har även fyra olika filmade workshops med övningar för nyblivna mammor, från grunden i steg 1 där du lär dig hitta kontakten med magmusklerna igen och vidare till ganska svåra övningar i det sista steget.

Nyast här på hemsidan är filmade kompletta träningspass med olika utrustning, olika fokus och anpassade för gym eller hemmaträning. Alla passen innehåller en ordentlig genomgång av tekniken i övningarna samt ett komplett passupplägg, exempelvis finns ett komplett pass för bålen med nio olika övningar, ett TRX-pass med 10 övningar, ett pass "tantgympa" och ett komplett pass för at bygga ben och rumpa.

Samtliga träningsprogram och filmade pass hittar ni här. De kostar 49 kr styck och du får tre pass för bara 129 kronor!

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *