Filmade träningspass,  Okategoriserade,  PT online,  Webkurser

Träna med mig online!

Nu ni, händer det grejer! Från och med denna vecka kör jag igång med träningspass online för er som vill kunna träna med mig hemifrån. Passen kör jag via KVIX, ett helt nytt system för just onlineträning och ni kommer kunna träna både styrka för löpare och core med mig varje vecka.

Passen ligger dagtid, i samband med lunchtid och är 30 minuter långa, målet är att de ska gå att klämma in på lunchen och särskilt nu när många jobbar hemifrån. Ett perfekt sätt att pausa dagen och få röra på kroppen för att fylla på lite nu energi!

Tider och dagar

Core för alla torsdagar kl 10-00-10.30

Styrka för löpare tisdagar kl 11.00-11.30

För att delta på passen löser du ett medlemsskap hos KVIX, då kan du sen träna alla deras pass, precis som på ett vanligt gym så bokar du enkelt in dig på de klasser du vill delta på! Under passets gång kan du välja om du vill att jag ska se dig via din dator, då kan jag även ge feedback på teknik osv under passet. Jag visar och är med under hela passet, peppar och pushar precis som på ett "vanligt" gym, skillnaden är att du träna hemma hos dig själv. Hos KVIX finns massor av olika pass att välja på och många duktiga instruktörer så du kan få träning med hög kvalitet från ditt eget vardagsrum!

 

Anger du koden 601769 så får du testa KVIX gratis i två veckor och får sen 20 % rabatt på medlemskap (ord pris 149 kr/månad) under sex månader.

Klicka in här för att boka ditt pass så ses vi kanske redan imorgon tisdag?

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *