PT online

PT online- lediga platser i höst

De senaste månaderna har jag varit totalt fullbokad, inte en enda plats ledig sen innan semestern. Det är helt fantastiskt och jag är oerhört tacksam över ert förtroende och att många också väljer att förlänga samarbetet efter de första tre månaderna som är standard. Långvariga klienter blir nästan som vänner och man lär känna varandra så himla väl!

I november börjar det öppna upp sig lite i schemat och jag har möjlighet att ta emot ett fåtal nya klienter för PT online eller kostrådgivning. All kontakt sker via mail samt i den app jag använder för träningsprogrammen och upplägget skräddarsys alltid efter dig, dina mål och förutsättningar.

Från och med vecka 46 finns det platser lediga och de tjänster jag erbjuder är:

PT ONLINE

-Träningsupplägg online, skräddarsytt upplägg för dina behov och önskemål, du får upplägg för 4 veckor i taget och har fri mailsupport (vardagar) under hela samarbetsperioden. Ditt upplägg utformas efter att vi haft grundlig mailkontakt, du får svara på frågor i ett formulär och jag tar sedan hänsyn till dina mål, ditt nuläge, skador, träningserfarenhet osv. Under hela tiden vi jobbar ihop har du fri mailsupport med svar inom 24 timmar samt att du mailar mig en rapport varje vecka över hur det gått för dig. Vi kommunicerar även i den app jag använder för att skapa ditt upplägg.

Minsta samarbetstid 3 månader. Faktureras månadsvis.

1000 kr/4 veckor


KOSTRÅDGIVNING ONLINE

-Kostrådgivning online, ett skräddarsytt kostupplägg med en meny för 6 dagar (en dag fri/vecka) med angivna mängder och tidpunkter samt uträkning av kalorier, mängd kolhydrater, protein och fett samt balansering av vitaminer och mineraler. Ditt upplägg utformas efter att vi haft grundlig mailkontakt, du får svara på frågor i ett formulär och jag tar hänsyn till dina mål, din tidsplan, utgångsläge, allergier osv. Under hela tiden vi jobbar ihop har du fri mailsupport med svar inom 24 timmar samt att du mailar mig en rapport varje vecka över hur det gått för dig.

Minsta samarbetstid 3 månader. Faktureras månadsvis.

1500 kr/4 veckor


FULL SUPPORT- BÅDE KOST OCH TRÄNING

– Kost och träningsupplägg kombinerat, sk FULL SUPPORT. Ovanstående två alternativ kombineras. Minsta samarbetstid 3 månader.

2000 kr /4 veckor

 

Först till kvarn gäller och för att boka en plats mailar du mig på kontakt@infiniteyou.se

Varmt välkommen!

 

1

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *