PT online,  Träningstips,  Webkurser

Använd ditt friskvårdsbidrag från Actiway, Wellnet och Epassi hos mig!

Äntligen fick jag tummen ur, så många ni är som frågat efter detta! Jag har nu anslutit min verksamhet till tre av de största friskvårdsleverantörerna i Sverige gällande friskvårdsbidrag! Det innebär att du som har rätt till friskvård via ditt jobb som är kopplat till Actiway, Wellnet eller EPassi nu kan använda ditt bidrag för att boka coaching hos mig.

Alla typer av träning är numera giltiga som friskvård, dvs både personlig träning och Pt online. Dessutom är kostrådgivning giltigt samt alla mina kurser som handlar om kost, träning eller både och.

Har du friskvårdsbidrag kvar att utnyttja i år? Passa på innan det brinner inne vid årsskiftet! Maila mig på kontakt@infiniteyou.se så diskuterar vi vilket av alla mina alternativ som passar dig bäst!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *