PT online,  Webkurser

Bootcamp online- STRONG 3.0!

Nu ni, äntligen kommer en ny kurs för er som kört mina bootcamp Get strong och Stronger bootcamp. STRONG 3.0 tar dig till nästa nivå, men med samma effektiva och populära filosofi som övriga bootcamp! Tung träning, mycket basövningar, fokus på teknik och en gemenskap som håller motivationen igång!

  • 12 veckor, start 10 oktober
  • 3 pass/vecka, styrketräning (gym krävs) med fokus på maximal styrkeutveckling dvs vi kommer jobba med tunga vikter och 4-6 reps/set. Det är dags att verkligen hitta din fulla potential!
  • Gemensam diskussionsgrupp för pepp och stöd hela vägen.
  • Alla pass ligger i min helt nya app med filmer där jag utför och visar övningarna, samt möjlighet att logga alla dina pass i appen med vikter, set, reps, vilotid osv. I appen kan du dessutom regga din övriga träning, tex löpning, cykel eller padel.
  • Komplett kostschema med 7 olika alternativ för frukost, lunch, middag samt två mellanmål per dag. Du får nytt kostschema var fjärde vecka dvs totalt 21 olika alternativ per måltid. Alla kostscheman samt dina träningsprogram skickas också till dig som pdf så du har dem kvar även efter kursen. Kosten är givetvis kaloriberäknad för dina behov och anpassad efter eventuella allergier och matpreferenser. Alla äter dock samma meny, men då i olika mängd.
  • Fystester innan, under och efter kursen för att mäta din utveckling (maximalt antal reps på en given vikt i benpress, smala pullups, militärpress och bröstpress)
  • Kostnad 1995 kr totalt, friskvårdsbidrag gäller. Jag finns hos epassi (sök på Moontown Fitness ab, betala in summan och maila mig på kontakt@infiniteyou.se och meddela att summan avser denna kurs) och Wellnet (sök på Life at core och välj kursen STRONG 3.0)

Anmälan sker här, fyll i kortnummer och signera med bank-id så är du anmäld! (Lenus är betalningsmottagare.)

Bokning är bindande dvs efter 14 dagar kan du inte längre avboka kursen. Bokar du sista dagarna innan kursen och har fått materialet levererat till dig så kan du inte heller avboka. Hela summan betalas innan kursstart via kortbetalning inne i appen. 

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *