Löpning,  Okategoriserade,  Webkurser

Bootcamp online- starkare löpare!

Vill du bli starkare i din löpning? Kunna springa längre utan att bli trött, öka ditt tempo eller förebygga skador. Då ska du hänga med på nästa bootcamp! Under 10 veckor hjälper jag dig med både styrkepass och intervallpass veckovis, med ett effektivt och genomtänkt upplägg som steg för steg tar dig mot dina mål.

  • Start 26 september
  • 3 pass/vecka, två styrkepass och ett intervallpass. Utöver detta springer du 1-2 distanspass själv på den distans du i dagsläget är van vid. Styrketräningen passar för hemmaträning såväl som gym, du behöver endast miniband, långt gummiband och ett par hantlar för att kunna delta!
  • Alla övningar kommer med videos där du kan se tekniken och du har kvar upplägget även efter kursen är slut.
  • Nivån är anpassad för att alla ska kunna vara med, intervallpassen är baserade på puls (inte tempo) och tid (inte distans). Styrkepassen anpassar du vikten utifrån nuvarande styrka så att det passar just dig och ditt utgångsläge!
  • Gemensam fb-grupp hela kursen där du ställer alla frågor kring övningar osv till mig, samt att vi peppar och pushar varandra hela vägen.
  • Utmaningar för kosten varje vecka med syfte att få i dig tillräckligt med energi, undvika sötsaker mitt i veckan och få en bra rutin på mellanmål samt en bra balans mellan kolhydrater, protein och fett.
  • Kostnad 1495 kr, friskvårdsbidrag gäller. Jag finns hos epassi (sök på Moontown Fitness ab, betala in summan och maila mig på kontakt@infiniteyou.se och meddela att summan avser denna kurs) och Wellnet (sök på Life at core och välj kursen Starkare löpare). Jag skriver givetvis också kvitto till din arbetsgivare om ni inte är anslutna till någon av dessa!

Anmälan är bindande dvs efter 14 dagar kan du inte ångra din bokning. Bokar du sista dagarna innan kursen och har fått ditt material utskickat så kan du inte heller avboka. 

Anmälan sker här.

Varmt välkomna!

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *