Bålträning,  Filmade träningspass,  Webkurser

Core stability- 4 veckors bålkurs inkl min kokbok

Häng med och stärk upp din bål med mig! 4 veckor med tre pass/vecka, dvs totalt 12 helt olika pass! Fokus ligger på mage men vi tränar även ländrygg och rumpa, viktiga muskler för en komplett stabilitet i kroppen. Alla pass är follow along dvs jag tränar hela passet på videon och du följer mig!

 

Start 29 maj!

Du bokar kursen och tränar sen hemma de dagar som passar dig bäst. Vill du starta senare än 29 maj går det därför utmärkt! Nivån är sån att du kan delta även som helt nybörjare, men alla pass är också upplagda så att du som är van att träna kan köra tuffare varianter av övningarna.

Programmet läggs i en app där du sen har tillgång till det så länge du vill, dvs du kan träna det gång på gång. Passen är förinspelade så du kör dem när det passar dig och kan även pausa och spela upp igen om det behövs.

Utöver träningsprogrammet ingår även min kokbok värde 279 kr ex frakt!

Programmet läggs in i appen och all info mailas till dig inom 24 h från din order, vardagar. Kolla även skräpposten, mail med länk till appen kommer från Trainingpeaks som appen heter.

Jag kommer även bjuda in er till en gemensam fb-grupp för pepp och alla frågor under kursens gång! Inbjudan kommer några dagar innan kursstart.

Hela kursen inkl min kokbok för endast 495 kr + frakt!

Vill du boka denna kurs samt min sommarkurs 8 v Summerboost så får du båda inkl boken för endast 1095 kr + frakt! Ord pris för summerboost + core stability är 1390 kr. Summerboost startar vid midsommar och är 8 veckor med follow along, 3 pass/vecka med fokus hemmaträning (skivstång krävs dock till några av passen).

Du kan även boka endast summerboost för 895 kr inkl kokbok.

OBS!! När du bokar så måste du klicka i både en kokbok och den kurs/kurser du vill boka, sen anger du rabattkoden PAKETPRIS i kassan så dras rabatten. Om du glömmer att klicka i boken och endast kursen så kommer inte fraktkostnaden att registreras, men då kommer istället en faktura med den summan så var noga med att klicka i både bok och den/de kurser du vill gå.

HÄR BOKAR DU DEN/DE KURSER DU VILL GÅ!

Varmt välkommen!

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *