Träningsevent & kurser

Get your sweat out- weekend!

Nu är det dags för en träningshelg för er som älskar att träna hårt och lyfta tungt! En helg med fokus på styrketräning och crossfit-inspirerad gruppträning med hög puls, tunga lyft och massa roliga utmaningar! Jag har fått möjlighet att hålla till på fantastiska Eleiko sportcenter i Halmstad, en anläggning med precis alla möjligheter man kan drömma om gällande styrketräning, basövningar och riktigt grisiga funktionella övningar. Detta är en helg jag har drömt om att få göra länge och nu blir den verklighet!

Get your sweat-out weekend Halmstad

28-29 oktober 2023

Eleiko sportcenter, Halmstad

Lördag

9.00 Välkomna!

9.15 Workshop knäböj och marklyft. Teknikgenomgång samt gott om tid att öva på dessa viktiga baslyft. Vi går även igenom progression och regression av övningarna för att kunna göra dem lättare och svårare. Jag finns hela tiden intill och coachar tekniken samt hjälper er filma er själva, för att kunna följa er utveckling framöver. Dessutom pratar vi om och provar på olika assisterande övningar.  Vi avslutar workshopen med att testa att maxa i båda övningarna! Här finns även tid för mellanmål.

11.00 AMRAP- puls, bål, överkropp. Tre olika AMRAPS med fokus på puls, bål och överkropp där vi får chans att utmana oss själva rejält!

12.00 Lunch

13.00 Rörlighet, hållning. En workshop med fokus på hållning och rörlighet. Vi tittar på hur en korrekt hållning ska se ut, fotar oss själva och analyserar förbättringsområden. Därefter går vi igenom ett stort antal rörlighetsövningar som hjälper oss att uppnå en bättre hållning och en balanserad fysik med tillräcklig mobilitet i varje del för att kunna utföra alla rörelser med korrekt teknik och minskad risk för skador.

14.30 Mellanmål

15.00 WOD - dagens tuffaste pass där vi blandar styrka och kondition i ett högintensivt och utmanande gruppass!

16.30 Avslut för dagen

Söndag

9.00 Workshop pullups, bänkpress, dips. Teknikgenomgång samt gott om tid att öva på dessa viktiga övningar. Vi går även igenom progression och regression av övningarna för att kunna göra dem lättare och svårare. Dessutom pratar vi om och provar på olika assisterande övningar. Jag finns hela tiden intill och coachar tekniken samt hjälper er filma er själva, för att kunna följa er utveckling framöver. Vi avslutar med att testa att maxa i bänkpress!

11.00 EMOM- Ett avslutande högintensivt styrkepass där vi varvar de olika baslyften med övningar med egen kroppsvikt, hopp samt konditionsövningar såsom släde och airbike. Välkommen att krama ur precis varenda droppe energi som finns kvar i kroppen!

12.00 Avslutning och utdelning av goodie bags!

 

Kostnad för helgen 2295 kr, inkl alla pass, lunch lördag  samt goodie bag.Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Anmälan är bindande dvs efter 14 dagar kan du inte avboka din plats. Det går dock bra att överlåta din plats till någon annan vid förhinder. Betalning sker på faktura eller swish. Du är anmäld när du fyllt i formuläret nedan. 

ANMÄL DIG GENOM ATT KLICKA IN HÄR.

Varmt välkomna!

 

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *