Bålträning,  Föreläsningar/workshops,  Kvinnohälsa,  Mammaträning,  Träning och graviditet

PT small group i höst- träning med fokus på mammamagen!

Nu är det äntligen dags, jag och Samantha öppnar upp för PT small group mammaträning. För ett par veckor sen släppte jag ett fåtal platser till personlig träning med fokus på just att rehabilitera mammamagen och de blev fullbokade i ett nafs! I höst erbjuder vi därför även en PT small group dvs en mindre grupp, max fem deltagare, som tillsammans tränar för att hitta inre magmusklerna, lära sig kontrollera en eventuell diastas och stärka upp kroppen inifrån efter graviditet och förlossning.

Gruppen körs på T.I.S i Svenljunga fem veckor i följd. Du bokar dig för hela kursen och vi börjar från noll för att sedan långsamt bygga på med lite svårare övningar men allt är anpassat för nybörjare eller dig som upplever dig ha dålig kontakt med dina magmuskler.

Kursstart måndag 9 september

Tid 19.15-20-15

5 veckor, samma tid varje vecka

Kostnad 2000 kr/person, max 5 deltagare, först till kvarn gäller. Anmälan är bindande men det går bra att sälja din plats vid förhinder.

Anmälan sker på denna länk (klicka)

5

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *