Lifedesign,  Livet,  Löpning,  Okategoriserade

En dag i mitt liv

Jag älskar verkligen hur varierat mitt jobb är, ingen dag är den andra lik! Igår satt jag vid datorn hela dagen, svarade på mail, packade ordrar till webshoppen, lagade och fotade mat och lade ut recept på mina medlemssidor. Däremellan tog jag emot ordrar och skickade ut länkar till er som bokade Maddes bålträning, trots att vi egentligen började igår kom det in 40 nya deltagare bara igår, jag är så himla glad, nu är ni över 170 stycken!

Idag har jag lekt fotograf hela förmiddagen när jag hjälpte min adept Pernilla att ta bilder till sin ny hemsida, jag är mentor åt henne sen innan sommaren och hjälper och stöttar henne på den knaggliga väg det innebär att starta eget företag. Vi pratar marknadsföring, nisch, prissättning osv och idag fotade vi henne vid Kransmossen i Borås, 140 bilder samlade vi ihop på drygt en timme, har jag sagt att jag älskar att fota? Det gör jag!

När vi var klara packade jag in kameran i bilen och stack iväg på en lunchjogg på spåren i Kransmossen, det är så härligt att få lite variation i löpningen ibland så jag ville passa på, Kransmossen är supermysigt och jag älskar att springa där! Dessutom är det kuperat som stryk bitvis vilket ger starka ben och bra puls, I like it! 45 minuters svettfest med både stekande sol och ett par regnskurar, sen var jag redo för eftermiddagen vid datorn.

Skogen alltså, så magisk den är! Gratis terapi och en energiinjektion rakt ut i blodet. 

Eftermiddagen ägnar jag åt att skriva träningsupplägg åt veckans onlineklienter, pussla med pulsnivåer, distanser, styrkeövningar som passar var och en utifrån nivå och målsättning och såklart sätta veckoplaneringar som funkar i deras olika liv och livspussel. Träningen ska ju vara ett andningshål, inte ytterligare en stressfaktor i våra ofta stressiga liv så jag är alltid noga med hur många pass jag lägger in, mer är inte alltid bättre, tvärtom!

Idag kändes det verkligen som att sommaren fortfarande hänger kvar i luften, så himla varmt emellanåt! Jag sörjer ju lite att hösten kom så fort, alltså jag älskar verkligen hösten, missförstå mig inte, men jag tycker nog den kan vänta med att dyka upp till i alla fall mitten av september, tills dess njuter jag gärna av lite fler dagar i linne och shorts, eller vad säger ni?

Nästan för varmt med långa tights idag, underbart!

10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *