Filmade träningspass,  Kvinnohälsa,  Min webshop,  PT online,  Webkurser

Bootychallenge- stärk din rumpa och höft

Nu öppnar jag anmälan för nästa månadsutmaning och den här gången är det rumpan som står i fokus. En stark rumpa är otroligt viktigt, särskilt för oss kvinnor. Det är mycket vanligare att vi får problem med knän och höfter än männen pga bl a att vi har större q-vinkel dvs skillnaden i bredd mellan höft och knän. Lösningen för att både förebygga och oftast också bota befintliga skador är att stärka rumpan och höften och vi behöver jobba runt hela området, inte bara den stora sätesmuskeln som många gör. Dessutom är det såklart kul med lite put där bak att hänga upp jeansen på, heller hur?!

I Maddes bootychallenge får du filmade pass, tre olika pass i veckan, som alla fokuserar på att stärka just rumpa och höft. Vi jobbar från grunden med aktivering av sätet och jag förklarar hur de olika musklerna runt höften jobbar. Övningarna blir sen successivt svårare för varje vecka men hela tiden med kontakt och aktivering i fokus. Kursen passar alla oavsett nivå, även nybörjare.

Information

Start 16 september

4 veckor

3 filmade pass i veckan med fokus på rumpa och höfter, dvs 12 olika pass totalt. Vi börjar från scratch med korrekt aktivering av sätets alla muskler och bygger successivt på med svårare övningar.

Tidsåtgång 3*15 minuter/vecka

Utrustning: Träningsmatta och miniband

Kostnad endast 295 kr, medlemmar här på hemsidan betalar bara 200 kr.

Anmälan sker här (klicka)

9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *