Min webshop,  Tips

Medlemsskap på hemsidan- nu kan du betala via swish!

Jag vet att ni är så otroligt många som har efterfrågat detta och nu äntligen är tjänsten igång! Nu har ni alltså möjligt att teckna medlemsskap här på min hemsida, i min VIP-klubb The core club, och betala via swish istället för PayPal. Jag vet att många är lite rädda för PayPal och att det även strular en del för många så det känns så himla kul att äntligen ha fått igång detta.

Via swish kan du välja att lösa medlemsskap för tre eller 12 månader, kostnaden är densamma som om du tecknar via PayPal. Är det månadsvis prenumeration du vill ha är det fortfarande PayPal som gäller, swish har än så länge ingen funktion med automatisk dragning varje månad.

Läs allt om medlemskapet och gå med i The core club genom att klicka in här!

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *